Fekete-Győr új feladatot kapott

2021. július 14. 21:21

Nyilván a legjobb az lett volna, ha nem szállják meg hazánkat a kommunisták.

2021. július 14. 21:21
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Fekete-Győr új feladatot kapott

Az euró bevezetésével Magyarország egyrészt pénzügyi szuverenitását adná át a nyugati bankrendszernek, másrészt pedig a közös uniós gigahitel révén óriási kockázatot is vállalna vele.

Az egyébként is eladósodott déli országok felvették a helyreállítási alap részét képező óriási méretű közös hitelt, amit a rövid távú politikai haszonért szociális kiadásokra fognak költeni a gazdasági hatékonyság növelése helyett. Politikailag nyilván könnyebben eladható Spanyolországban a 4 napos munkahét, viszont így nem lesz elég többlet pénzük majd a hitelek visszafizetésére.

Nyilván a legjobb az lett volna, ha nem szállják meg hazánkat a kommunisták és már '99 óta nálunk is euró lenne, de sajnos nem így lett. Most viszont felelőtlenség lenne csatlakozni a süllyedő hajóhoz, mert 2027-ben, amikor a közös hitelt el kellene kezdeni törleszteni, akkor könnyen bedőlhet az eurózóna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. július 17. 15:15
Nekem is vannak ilyen hülye ismerőseim. Pedig nagyobb Fideszesek, mint én vagyok. :-)))) Jó lett volna az Olimpia és szerintem meg tudtuk volna rendezni, ahogy Antallék idejében a Világkiállítást is. Csak rengeteg a kishitű ember, nem mernek nagyokat álmodni. Irigykednek a sikeres vállalkozókra, de betojnának, ha két paraszthajszálat arrébb kéne rakni. :-))))
Rocktoberi
2021. július 15. 15:56
Meg kell várni inkább, hogy az euró nélkülünk múljon ki.
Erdőmester
2021. július 15. 13:16
Ne higgyetek nekik! Most ne! Várjuk meg hogy alakul az Euro sorsa. Most sok a bizonytalanság!
Akitlosz
2021. július 15. 12:54
Az euró gagyi pénz. 1 1924-es birodalmi márka = 17,79 mai euró. A EU hivatalos propagandája szerint is 4,2 euró, ami persze komolytalan számolás, de még az is jelzi a hatalmas különbséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!