De miért tünteti fel már megint méltatlanul jó színben Kövér László az ellenzéket?

2021. július 14. 07:37

Kövér alapvetően egy elég unalmas, korlátolt politikai kispolgár.

2021. július 14. 07:37
Hevesimarci
demieeert.blog.hu

„Kövér Lászlót szokás egy »szélsőséges, radikális, őrült politikusnak« titulálni, holott a házelnök úr valójában egyik sem.

Ő tulajdonképpen egy nagyon is közepes képességű, konformista kispolgár politikus, akinek nevéhez többek között az a történelmi tett fűződik, hogy – titkosszolgálatokat felügyelő miniszterként – megakadályozta a Kádár rendszer besúgóinak feltárását és megnevezését, csak azért, hogy ezeket a zsarolható figurákat beépítse a saját hatalmi rendszerébe.

Kövér László valójában nem is radikális, nem is szélsőséges, csak rajta ragadt egyfajta odamondogató imázs, és most már ennek megpróbál megfelelni.

Ő alapvetően egy elég unalmas, korlátolt politikai kispolgár, aki képtelen megérteni azt az egyszerű logikai szabályt, hogy ha a gyűlölt politikai ellenségeiről csúnyákat mond, és velük csúnyákat tesz, akkor fokozza a szavazótáboruk mozgósítását, ráadásul az őt gyűlölő egyre számosabb magyar szavazót a karjaikba kergeti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. július 14. 23:19
Ki a tököm ez a sz@rdarab, aki szájára meri venni a Házelnököt?
dglaj
2021. július 14. 20:25
Attól még, hogy valaki megtanult írni, nem biztos, hogy már újságíró is....
Anonymtalan
2021. július 14. 13:38
Ez meg mi? Blogger Pistike blogja?
wrfri
2021. július 14. 13:13
Kövért tényleg nem kell védeni. Ha tetszik is a fidesz, ő tényleg csak csökkenti az átlag IQ-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!