Családi munkamegosztás Soroséknál...

2021. július 04. 20:32

Nem bír már mindent az öreg: a „magyarellenes uszítás" egy részét kénytelen a fiára bízni..!

2021. július 04. 20:32
Gusztos István
Hírklikk

„Soros, az idősebb, már évekkel ezelőtt megkezdte feladatainak átadását. Hosszabb ideig óriásplakátokon egyedül bábozva és vigyorogva, nemzetközi zsidóként művelte a Fidesz, azaz a magyarok elleni áskálódást, diverziót, lázítást, uszítást. Leginkább a migráncsokat pártolta! Azt tervezte, hogy a Kárpát-medencét, a magyarok földjét a migráncsok kezére adja, a zsidókkal megosztva. Utóbbiaknak szánta a magyarok kincsét, az ivóvizet – de persze csak a vallástalan, Izrael-ellenes zsidóknak!

Pokoli tervét azonban megakadályozta a NER kormánya – ezért aztán éjjel-nappal uszítja ellene a »magyar embereket«.

Mostanában a Soros fiú leginkább a gyermekvédő törvény ellen hangolja a magyarokat! Persze csak azokat, akik a törvényt el sem olvasták, így azt sem tudják, valójában mi ellen handabandáznak: közéjük tartoznak az EU brüsszelita-sorosista kormányai az USA-val együtt, és álcivil, libernyák-komcsi szervezetei, »jakobinus keretlegényei«(Szánthó Miklós, »Magyar Nemzet«).

Úgy beszélnek a magyarokkal, mint holmi gyarmattartók, vagy mint a régi Moszkva..! Nincs bennük semmi tisztelet a magyarok iránt.

Megjegyzem, a Soros fiú ezzel a tevékenységével összemossa a homoszexuálisokat a pedofilokkal – persze a lobbi a NER-t vádolja ezzel is.

A NER azonban átlátott a szitán: azonnal fölismerte, hogy a valódi cél a migráncsok befogadása, a bűnözés elterjesztése, nők és gyermekek, sőt, férfiak megerőszakolása, a pedofilok gyámolítása! NO-GO zónákat hoznának létre, ahová csak Tavares, Sargentini és Tusk léphetne be – néha Jourová is. De csak átmenetileg, persze: mihelyt ily módon kiürítették a Kárpát-medencét, rögtön átadják a migráncsoknak és az istentelen, libernyák- komcsi-LMBTQ-s-pedofil zsidóknak és bérenceiknek, a hazai ellenzéki árulóknak..!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. július 05. 11:07
GUSZTOSTALAN!
kitiltott
2021. július 05. 09:50
Azért bízta a fiacskájára mert ti még ehhez is bénák vagytok pedig kaptok mindent az öregtől.. Pénzt, paripát, fegyvert..
balbako_
2021. július 05. 09:15
Hát a militáns buzinyomulásban biztos benne van Soros ratyi kölyke. De ez egy tehetségtelen geciputtony ez nem fog az apja helyébe állni.
Galerida
2021. július 05. 07:49
Ha Gyuri bátyánk végleg leteszi a kanalat, a fiacskája eltűnik a süllyesztőben. Ahhoz a szintű szarkeveréshez, amit apuka művel, a háttértámogatáson kívül komoly tehetség is kell és rohadtul kevés hozzá a feltételezhető jártasság a fuvolázás művészetében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!