Bősz, Jakab, figyeljetek!

2021. július 18. 14:14

Utolsó, duplanullás gazemberek vagytok. Senkik. Tehetségtelen, buta, internacionalista megélhetési politikusbűnözők, akik a Szemkilövető hátán próbáltok beólálkodni a parlamentbe.

2021. július 18. 14:14
Pilhál Tamás
Facebook

„Most teli szájjal mocskoljátok a kolléganőmet, Jurák Katát, amiért a Bibliából idézve VÉLEMÉNYT mondott a nyugat-európai katasztrófahelyzetről.

Egy kiváló újságíró, kétgyermekes édesanya ellen uszítjátok épp gyilkos hajlamú hordátokat, aminek meg is van az »eredménye«: gyermeke megerőszakolásával, megölésével fenyegetik őt azok a véglények, akiket ti hízlaltatok föl gyűlöletmoslékkal.

Életetekben soha semmi hasznot nem hajtottatok még ennek az országnak, egy értelmes gondolatotok nem volt. Csak a gyűlöletkeltéshez, a hazudozáshoz értetek.

Utolsó, duplanullás gazemberek vagytok. Senkik. Tehetségtelen, buta, internacionalista megélhetési politikusbűnözők, akik a Szemkilövető hátán próbáltok beólálkodni a parlamentbe.

Jól véssétek az eszetekbe: Jurák Kata cipőtalpáig sem értek!

És ha őt vagy a gyermekeit bármi bántódás éri az uszításotok miatt, azt is bánni fogjátok, hogy megszülettetek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. július 19. 20:16
Na ki az aki itt hazudozik palika1955? :)))) Csakis és mindig te!!! Palika1955 2020. október 4. 4:10 @mérges A csúti csávó nem szereti a sakkot. Nemcsak azért mert tök hülye hozzá, hanem azért sem mert 16 van belőle. Nyolc világos és nyolc sötét.
Sulammit
2021. július 19. 17:13
Valamikor hazudtál nekem. Vagy akkor, vagy most. Teniszeztél? Aha a tv előtt. :) Úgy tudsz te teniszezni, ahogy sakkozni. Azt írtad, hogy a táblán 8 fehér és 8 fekete bábu van:)))) Le sem tudod tagadni. Bár nagyon szeretnéd.
Coccothraustes
2021. július 19. 13:44
Juráknak igaza van. Azt mondta amit az Isten kijelentett.
istvanpeter
2021. július 19. 11:38
No, ezt jól megmondtad nekik. De tényleg nem érnek fel a szellemi fogyatékos földigiliszták szintjére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!