A Zöldek a szabadságunkra törnek

2021. július 05. 07:11

A Zöldek nem szeretik Németországot, és ugyanígy az önök országát sem.

2021. július 05. 07:11
Gunter Weißgerber
Gunter Weißgerber
Magyar Nemzet

„Nem tudom, mennyire figyeli vagy követi a magyar olvasó a németországi vitákat. Mindenesetre sok minden, amiről most írok, egy párhuzamos univerzumnak tűnhet. A zöldideológusok olyan világot barkácsolnak maguknak, amely nem felel meg a valóságnak. Régebben ez „A marxizmus–leninizmus mindenható, mivel igaz!” jelszó alatt futott, most pedig a Zöldek a már-már vallásosan hirdetett dogmájukat akarják ránk erőszakolni. Eszerint az ökológiai, az energia- és (elektro)mobilitási fordulat, a multikulturalizmus és a genderizmus mindenhatóak – hiszen igazak! A paradicsomot a földön kell létrehozni, és zöldnek kell lennie, egy nagy zöldtábornak, zöldtáborrendtartással. Csak a Zöldek tudják, mi a helyes, és hogyan kell viselkednie az emberiségnek.

1990-ben a legtöbb német örült a keletnémetek szabadságának és az újraegyesítésnek. A posztkommunista utódpárt (NSZEP/SED–PDS) és sokan, akik hűek voltak az NDK-rendszerhez, ellenezték ezt. A Zöldek is gyűlölték a békés újraegyesítés eszméjét. „Soha többé Németországot!” – hirdették 1990-ben, ahogyan azt a Bundestag jelenlegi zöldpárti alelnökét, Claudia Rothot is ábrázoló felvétel tanúsítja. Az ezt következő nemzedéket ugyanaz a Németország-probléma jellemzi. Patrio­tizmus – Egy baloldali védőbeszéd című, 2010-es könyvé­ben a jelenlegi társelnökük, Robert Habeck ezt írta: „Mindig hánynom kellett a hazaszeretettől. Soha nem tudtam mit kezdeni Németországgal, és a mai napig sem tudok.” A másik zöld társelnök, egyben kancellárjelölt Annalena Baerbock ugyan állandóan belegabalyodik a természettudomány hálójába – tárolási tulajdonságokat tulajdonít az energiahálózatnak és kobalt helyett koboldokról beszél az elektromobilitási erőforrásokról (akkumulátorokról) szólva –, de zöld harcostársának Németország-ellenes képétől nem zavartatja magát.

A Zöldek nem szeretik Németországot, és ugyanígy az önök országát sem; a magyarokból, a lengyelekből, az olaszokból, minden egyes nemzetből ki akarják űzni, hogy szeressék a saját országukat, és büszkék legyenek rá. Ezért akarnak egy absztrakt, rideg, technokrata és zöld módon berendezett Európai Uniót, amely elpusztítja a nemzetállamokat. Ennek a pusztításnak teljes körűnek kell lennie. Nemcsak arról van szó, hogy a multikulturalizmus egységes masszájában akarják felszámolni a nemzetállamokat és eltüntetni a kultúráikat. Meg akarják változtatni a nyelvein­ket, a családok a genderszemlélet révén hullanának darabjaik­ra, megszabnák, hogy mivel táplálkozzunk, az emberektől pedig az autóval való közlekedés megvonása révén megtagadnák a szabadságuk alapfeltételét. Vagyis az egész életet a Zöldek által írt szabályoknak kellene uralnia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lvjtn
2021. július 05. 18:36
kedves szerző figyelmébe pedig annyit lehetne ajánlani, hogy ha a német társadalom nem képes az internáci véleménydiktatúrát saját maga megállítani, akkor számoljon azzal, hogy senki nem fog sírni legközelebb németországért, ha megint 300 apró részre osztják, mint 1648-ban. a négy megszállási zóna úgy látszik, nem volt elég, 70 évente képesek egy új birodalmat kialakítani a németek, amelyiknek legfőbb célja európa összes nemzetállamának a lerohanása. az nem vigasz nekünk, nem németeknek, hogy a mostani 4. internáci birodalom a saját német nemzetállamot is elpusztítja közben
bolá
2021. július 05. 13:43
Egy tőről fakad mind: woke bml abcd+ zöld – jakobinizmus.
istvánkeve
2021. július 05. 11:43
Régen-régen az oskolában azt tanították hogy " az ember legyözi a természetet". Az ARAL tó mellett élöek erröl többet tudnának mesélni. Nos, a zöld politikusok meg akarják állítani a klímaváltozást, míg a normálisak csupán alkalmazkodni szeretnének ehhez.
Harangláb
2021. július 05. 11:20
A zöldek olyanok, mint a bolsevikok. Vörös bolsevikok helyett zöld bosevikok. Egy népszerű, látszólag jó témát felkarolnak, aztán túltolják, és kisebbségből megerőszakolják a többségi társadalmat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!