Az előválasztós pártoknak tulajdonképpen mi bajuk van a Zorbán választási rendszerével?

2021. június 11. 09:05

Dobrev Klára és Rig Lajos között nincsen nézetkülönbség.

2021. június 11. 09:05
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Tehát akkor még egyszer. Az elmúlt nyolc évben azzal ment a duma előválasztás mellett, hogy a Zorbán igazságtalan választási rendszere miatt, majd az előválasztáson lesz lehetőség a politikai nézetkülönbségek összemérésére, egyenesen az ellenzéki előválasztás adja vissza a demokrácia reményét ésatöbbi. Aztán most azt is megtudhattuk, hogy az előválasztás nem lefutott meccs, hanem igenis valós verseny, és óriási a tétje. Namármost, mióta nyilvánvaló hogy Dobrev Klára és Rig Lajos között nincsen nézetkülönbség, tényleg csak az a kérdés maradt megválaszolatlanul: az előválasztós pártoknak tulajdonképpen mi bajuk van a Zorbán választási rendszerével?”

Kép forrása: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. június 11. 19:50
Az a bajuk, hogy nem ők nyernek. (Amúgy a nem orbáni választási rendszerben is kikaptak a Fidesztől kétszer is ebből egyszer 2/3-al is)
rókabácsi
2021. június 11. 14:36
mert annyira barmok, hogy még nézetük sincs!
Esvány
2021. június 11. 12:11
"Az előválasztós pártoknak tulajdonképpen mi bajuk van a Zorbán választási rendszerével?" Csak az, hogy nem ők nyertek rajta. A 2018-as választás is a demokrácia ünnepe volt - mindaddig, amíg ki nem derült, hogy a Fidesz_KDNP tarolt. Akkor mindjárt tisztességtelen és nem demokratikus lett a választás...
nemecsekerno_007
2021. június 11. 10:34
Egyesült Ellenzék - Üveggyöngy Kereskedelmi Kft. A teljes függetlenobjektív médiájuk is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!