Orbán, a nagy útmutató

2021. június 21. 06:52

Ceausescu óta nem termett ez a vidék hozzá hasonlítható Géniuszt!

2021. június 21. 06:52
null
Gusztos István
Hírklikk

„Hallatlan szerencséje Közép-Európának, az egész EU-nak, sőt, az egész világnak, hogy van egy ilyen – minden túlzás nélkül –, világítótoronyként utat mutató Államférfi!

És ő a miénk, magyaroké - pontosabban »a magyar embereké«. Mostanában leginkább a fővárosban szabadon masírozó, öntudatra ébredt nagymagyaroké: a franciák buzik, a szlovákoknak nincs hazájuk, de ha mégis, akkor az utálatos, szar ország, mint a románoké…

És időnként fölhangzik – ma még tán próbaképpen – bátortalanul, de egyre hangosabban a jövőbe mutató kiáltás, Heil Hitler..!

Minden adott tehát, hogy éppen a mi nagyszerű – mit nagyszerű: Nagyszerű! – Államférfiúnk mutasson utat az ellibernyákosodott Európának!

A feladat persze óriási, hiszen hatalmas, szervezett, Soros uralta erők törnek mindenre, ami a magyar embereknek érték: Istenre, hazára, családra; a keresztény kultúrára! Sőt: a zsidó tradíciókat is »a magyar embereknek« kell megvédeniük a pogányságba zuhant, birodalomépítő libernyák diktatúrától… Még ha nehezükre esik is...

Van azonban esélyünk, van jövőnk: ha netán az utolsó pillanatban, de megkaptuk az útmutató, valóban Géniuszhoz illő hét tézist!

Hát nem hiába masíroznak Budapesten a csodálatos szurkolók, igazi magyar hazafiak: a hét tézist ha követik, ha magukénak vallják, meg vagyunk mentve..!”

Nyitókép: (MTI/AGER)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2021. július 04. 12:52
O.V. egy kicsit földhözragadt, talán ez a szerencsénk.
Krupp Skya
2021. június 22. 11:12
Tiszta Kovács László ez a bácsi, ez elhagyta már a gatyáját, meg az eszét.
kozmosz
2021. június 22. 01:45
Gusztustalan István.
Vakfolt
2021. június 21. 23:04
" a franciák buzik, a szlovákoknak nincs hazájuk, de ha mégis, akkor az utálatos, szar ország, mint a románoké" És szerinted ezekből melyik nem igaz? Mi a vita tárgya?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!