Elítéljük a terrortámadás elkövetésének tervét

2021. június 06. 18:40

Kérjük a hatóságokat, hogy vegyék elejét a hír miatt a hazai muszlimokat esetlegesen fenyegető iszlamofób támadásoknak.

2021. június 06. 18:40
Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület
MTI-OS

„A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület közleménye a néhány napja őrizetbe vett és a megalapozott gyanú szerint Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények Magyarország területén történő elkövetésére készülő szélsőséges iszlamista kapcsán

A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület elítéli a terrortámadás elkövetésének tervét, amivel a hatóságok egy kecskeméti egyetemistát gyanúsítanak.Ezzel együtt arra kérjük a hatóságokat, hogy vegyék elejét a hír miatt a hazai muszlimokat esetlegesen fenyegető iszlamofób támadásoknak. A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület a békés együttélést, a toleranciát és a kultúrák, vallások közötti párbeszédet szorgalmazza, és ezen értékek melletti kiállásra ösztönzi a különböző társadalmi csoportokat, vallási felekezeteket, a szélsőségek terjedésének megakadályozása érdekében.”

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2021. június 07. 09:55
Jó, nem bánt titeket senki. De ti se áskálódjatok! A főnökötök haramot hirdetett a hazánk ELLEN - visszavontátok már? lemaradtam esetleg? https://24.hu/belfold/2015/09/04/kiakadtok-orbanra-haramot-hirdettek-a-magyar-muszlimok/ Üdvözöl titeket: Szent László lovagkirály
Szedlacsek
2021. június 07. 08:29
Maga a mohamedan vallas a terror. Miröl hazudsz?
I_Isti
2021. június 07. 08:21
Hazai muszlimokat fenyegető? kb 5200-at? Ki a frász fenyegetné a hazai muszlimokat, vagy az itt dolgozó, turistáskodó stb normális muszlimokat?
Syr Wullam
2021. június 07. 06:33
Most már csak a jog fogalmát kellene tisztázni. A shariára tetszettek gondolni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!