Gyermekvédelem és önrendelkezés

2021. június 30. 15:42

Ne a holland miniszterelnök mondja meg, hogy egy magyar házaspár milyen értékek mentén nevelje fel gyermekét! Ne szóljon bele a belga államfő a magyar családok mindennapjaiba!

2021. június 30. 15:42
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Ne szóljanak bele a szuverén közösségek »belügyeibe«, ahogy ne szóljanak bele senki mások magánéletébe – függetlenül attól, hogy valaki hetero- vagy homoszexuális. Kettő hagyományos közösség védelme bontakozik ki a pedofilellenes törvényben: a család és a nemzet szuverenitása. Ennek pedig semmi köze sincs ahhoz, hogy egy felnőtt miként és kit szeret.

»Nem akadályozhatnak meg minket abban, hogy egyértelmű jelzést küldjünk Magyarországnak« – idézte a The New York Times Dieter Reiter, München polgármesterének szavait, aki a múlt héten megfogadta, hogy a Németország–Magyarország labdarúgó-mérkőzés alatt a stadiont a szivárvány színeivel világítják meg. Minket, magyarokat pedig senki nem akadályozhat meg abban, hogy a saját jövőnkről mi magunk döntsünk.

A genderideológia ma már oly módon tünteti fel szándékát, mintha az LMBTQI-jogok deklarálása a normális emberi létezés velejárója lenne. Pedig nem az! Az LMBTQI-jogokról ugyanolyan vitát lehet és kell is folytatni, mint bármilyen más politikai kérdésről. Van ilyen és van amolyan vélemény, sőt: talán nem is eldöntendő kérdésről van szó. A lényeg a téma újrakeretezése.

Egy olyan politikai vita középpontjába kell állítani a kérdést, amiben a bűncselekményeket megengedő vélemények kivételével minden álláspontnak van legitimitása, úgy, hogy közben nem szól bele senki magánügyébe. Ezt kívánja a demokrácia, ezt követelik meg az európai értékek.

A gyermekvédelmi törvény nem változtat azon, hogy a »szerelem az szerelem maradjon«, bárhogy is élje meg egy magyar ember. A nemzet és a családok önrendelkezéséről van szó, és ebben a keretben kell a vitát lefolytatni. Ettől eltérni – bármelyik szélsőséges vélemény irányába – súlyos politikai bűn. Ugyanolyan erőszakos és elitélendő cselekmény beleszólni egy felnőtt ember ma-gánéletébe, szexuális irányultságába, mint a magyar családok életébe és a nemzet önrendelkezésbe. Ebben a keretben kell a vitát lefolytatni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomtam
2021. július 01. 15:38
Nem politikai, hanem szakmai vita középpontjába kellene állítani a kérdést. Ötven éve feszülnek egymásnak a szembenálló vélemények, már a társadalmi értékrendet és kohéziót veszélyezteti a fél évszázados folyamat, de korrekt tudományos eredmény eddig sehol. Ha a társadalmi vitákra pocsékolt energiát tudományos kutatásra fordították volna az arra hivatottak, előbbre tartanánk, ahogy az rokon problémák esetében már tapasztalható.
soma100
2021. július 01. 13:40
„Az anyám gyűlöl azért, mert meleg vagyok, ezzel élek együtt. Ön pedig törvénybe foglalta” monda Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök. Ezek szerint Luxemburgban hiába van ez a fene nagy liberalizmus, ott is élnek még normális emberek, akik számára a homoszexualitás nem tartozik az elfogadott normákhoz. Egyébként Xavier Bettel úgy hülye,ahogy van, vagy egyszerűen aljas, hogy ennyire félremagyarázza ezt a törvényt. Mintha a törvény arról szólna, hogy a szülőnek gyűlölnie kéne a saját gyerekét, aki másként gondolkodik..
pot_ember
2021. július 01. 13:38
A belga államfő orálisan kényeztesse a férje péniszét.
AKissLaci
2021. június 30. 20:55
Inkább menjünk vissza a kályhához: nem kell semmilyen BLMBTwqkhw-jogokról vitát folytatni! Először valaki legyen szíves megmondani, hogy a magyar törvények által az állampolgároknak garantált jogokból melyek azok, amelyek a betűemberkének álcázott buziseregletnek nincs, másoknak viszont van? Ilyen ugyanis nem létezik. A buzilobbi ugyanis igazából előjogokat akar ezeknek a népeknek, azaz pozitív diszkriminációt az élet minden területén - csak azért mert valaki történetesen buzi. Már Jordan Peterson is többször rámutatott, hogy ez nem más, mint egyszerű feltűnési viszketegség, illetve a társadalom döntő többségének (a normálisoknak) a permanens provokálása. Amihez már csak annyit tehetek hozzá, hogy mellesleg jó megélhetés is. A hivatásos buzik ugyanis igen jól keresnek, bármiféle munka elvégzése nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!