DK–Fidesz-találkozót tartottunk

2021. június 22. 07:21

Külön beszélgettem a fideszesekkel.

2021. június 22. 07:21
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„DK – Fidesz találkozót tartottunk. Lassan szokás lett, hogy fideszes tüntetők is várnak utcafórumainkon, így történt Barcson is, de gondoltam kiabálás helyett beszélgetést ajánlok nekik. Ezért még a fórum előtt odamentem hozzájuk és azt mondtam nekik, ha viszonylag csendben maradnak akkor a végén velük külön is beszélgetek. Így is történt.

Ők nem zavarták meg a rendezvényt, én meg visszamentem hozzájuk. Persze szinte semmiben nem értettünk egyet, és még az is megfordult a fejemben, hogy könnyebb lett volna úgy tenni, mintha észre sem vettük volna őket, de időnként érdemes a nehezebb úton menni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. június 23. 15:01
Gyurcsány egy fasz, de ez legalább arc húzás volt. Kár hogy semmit sem ér, mert hiteltelen.
vip era
2021. június 23. 06:54
Elismerem,a moslék legjobb képességű politikusa Feri. És ez az igazi tragédia számukra.
mokány
2021. június 22. 22:31
Ez kevés , a másik oldal beszámolója nélkül. Én ennek nem hiszek el semmit.
Fila2020
2021. június 22. 18:52
Jaj de cuki! Igazán tökös ember. Mindíg a nehezebb utat járja. Abba is majdnem beledöglött, hogy kormányfőként nem csinált semmit, csak hazudott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!