A nemváltás tényleg európai érték

2021. június 25. 08:32

Ha már tagadjuk a biológiai tényeket, akkor nincs megállás, lehessen az emberből akár bika is.

2021. június 25. 08:32
Kontra
Facebook

„Vera Jourová nyilatkozza a pedofiltörvény kapcsán: »A számos aggodalomra okot adó magyar ügyet érintően az Európai Bizottság azon a véleményen van: a magyar hatóságok részéről nincs látható törekvés arra, hogy megvédjék az európai értékeket.«

A nemváltás tényleg európai érték. Már a kontinens nevének eredetében is benne van: Zeusz főisten hófehér bika képében jelent meg Európé előtt, és rávette, hogy másszon fel a hátára, majd átúszott a föníciai királylánnyal Krétára és magáévá tette. A progresszió jegyében tehát ne álljunk meg a társadalmi nemeknél, egészítsük ki az LMBT+-betűsort az ábécé összes betűjével. Ha már tagadjuk a biológiai tényeket, akkor nincs megállás, lehessen az emberből akár bika is, csinálhassa bárki bármivel, és mindezt természetesen a nyilvánosság előtt, az egész világ legyen egy nagy hálószoba.

És majd Karácsony Gergely is megírhatja versét: »Én egy méhecske vagyok/ Budapest nékem a legelőm / Magyarország legyen rovarhotel / To be or not to be«.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovászos cipó
2021. június 25. 16:02
Ebredjunk mar ra, hogy ez az egesz eszement teboly a feher ember totalis kiirtasara hivatott!
Marcellina
2021. június 25. 10:53
Régóta gondolkozom azon, hogy a leberálisok miért tartják elfogadhatónak és természetesnek a nemváltást, mikor ahhoz, hogy fenntartható legyen egész életen át hormonokat kell szednie a páciensnek. Ebből is látszik, hogy a természet az eredeti állapot visszaálítására törekszik. Ha ez a nemváltás normális dolog lenne nem kéne egy életen át a természetes állapot ellen harcolni. Arra kellene megoldást találni, hogy minden ember a születési neme szerint lehessen boldog, kiegyensúlyozott.
nemecsekerno_007
2021. június 25. 09:50
Heterofóbok ezek.
Akrobata
2021. június 25. 09:14
az eletkor is valaszhato lesz? mert akkor soha ,senkit nem lehet majd lecsukni......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!