Ámulva nézem, hogy akik Kötcsén hajbókoltak, most született gyurcsányistaként osztják az észt

2021. május 17. 20:35

2005 óta lényegében semmi közöm a Fideszhez, és rohadtul nem akartam kétharmadot.

2021. május 17. 20:35
null
Hont András
Hont András
Facebook

„2005 óta lényegében semmi közöm a Fideszhez, és rohadtul nem akartam kétharmadot. (Erről még 2010 előtt nyilvános viták sokaságát folytattam). Ennek ellenére a mai napig kísér korábbi időszakom: egyrészt mert jóakaróim sokasága rendszeresen emlékeztet rá, ha valami rosszat akar mondani rólam, másrészt nekem okoz folyamatos kihívást, hogy a jelen tükrében mi az, amivel a korábbiakból egyetértek (van ilyen bőven), és mi az, amivel nem (ilyen is van).

Azt viszont elámulva nézem, hogy olyanok, akik a NER beállta után állami posztokon tespedtek, vagy pártrendezvényeken bohóckodtak, esetleg Kötcsén hajbókoltak, a köldökzsinór elvágását követően hirtelen megvilágosodtak, és ma született gyurcsányistaként osztják az észt, hogy miként kell függetlennek, Fidesz-ellenesnek, rettenthetetlen ellenzékinek lenni. Azt írja a jóember, miután panaszkodott egy sort, hogy lapja, a Magyar Hang munkatársai nem léphetik át az televízió küszöbét, hogy »aki meg akarja ismerni, hogy hová tart az ATV, az kukkantson rá az online portáljukra, vagy nézzen meg egy epizódot az Öt című műsorukból, és érteni fogja«.

Most azt leszámítva, hogy ezek szerint van offline portál is (egyébként tényleg van, csak ott portás dolgozik, nem újságíró, viszont hiába kukkant rá bárki, attól nem fogja tudni, merre tart az ATV), amennyiben az Öt-ről akar bármit mondani vagy érdeklődni, igazán megtehette volna Puzsér Róberttől, aki Magyar Hangnak ugyanezen az oldalpárján közölt írást, ahol ez is megjelent. Sőt ugyanebben a lapszámban még tőlem is talált volna írást, mivel van benne egy átlátszós melléklet, amelynek vezetőanyaga a Rákay-afférunk, melynek egyik része tőlem származik, ott is vagyok szerzőként föltüntetve. Rákay amúgy nyilatkozott is a Spirit FM-en, a műsoromban, benn a stúdióban vendégként végig ott ült velem Lakner Dávid, a Magyar Hang újságírója. Más minden stimmel. Ahogy a szerzővel is. Mutatom.”

Fotó: Hont András, Facebook.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 19. 16:51
Érdekes hogy furának tartod okostojás seggnyaló, holott tudjuk, Liberális Internacionálétól az ill-libbant azaz fasiszta antidemokráciáig, a "Free Tibet!"-től - Kína fő seggnyalójaságig... a másik politikus putyinpincsijézésétől - Putyin pincsijévé válásig... a "Csuhások haza"-tól a bősz keresztény konzervatív polgári maszlagig... simán el tudott köpönyeg-forgatni a szélkakas führered... a teljes pálfordulás is természetes dolog a hazug sunyi NER talib söpredékben...
Esvány
2021. május 19. 06:41
Mit is akart mondani a költő? És miért ilyen hosszan lamentálva?
Tidal_wave
2021. május 18. 17:28
Ki ez az ember ott a képen, FKGP írodában?
nempolitizálok
2021. május 18. 17:08
Engem egyik sem érdekel. Sőt az ATV és a Magyar hang sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!