Tatatatam: most a Klára-jelenet következik

2021. április 28. 22:39

Tovább folytatódik az előválasztásnak nevezett színjáték a Soros-féle bábszínházban.

2021. április 28. 22:39
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Tovább folytatódik az előválasztásnak nevezett színjáték a Soros-féle bábszínházban. Tatatatam: most a Klára-jelenet következik. A DK, a nagy baloldali átverésen belül most kis balos miniszterelnök-jelölti átverést rendez, úgy tesz, mintha verseny lenne a párton belül. Sejtelmesen írogat a volt kvízmester és az álobjektív, nem egyenesen beszélő volt híradós, hogy lesz jelölt, még nem dőlt el ki a befutó, a DK-féle »demokratikus« kiválasztás zajlik. Pedig ez rég nem kérdés, Gyurcsány már tavaly kinyilatkoztatta, hogy ha lesz a DK-nak miniszterelnök-jelöltje, az Klára lesz, azaz a főnök szerint nem lehet más jelölt. Pont. Ha Gyurcsányné majd fellép a színpadra, a többi statisztához hasonlóan, majd kicsit úgy tesz mintha küzdene, majd a nagy baloldali forgatókönyv alapján hallgat a nép szavára és lekeverik egy következő felvonásban, és a finálé nagy teátrális jelenetében majd a jelöltek közösen előre engedik a fővárost lezüllesztő, szintén alkalmatlan főhőst: Karácsony Gergelyt.

De ne szaladjunk előre, most dőljünk hátra, következik a Gyurcsány-féle Klára-manipuláció.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benceujpest
2021. április 29. 09:22
Ócska baloldali színjáték.
szürkeSzarvas
2021. április 29. 09:13
A háttérzsidók a Jákóbot "épitik". Szerintem.
geyza1947
2021. április 29. 07:21
Most, hogy következik az örökösnő pere és esete Kósa Lajossal, kérdezem, hogyan esne a fidesznek ha úgy harangoznák be: tatatatam, most Lajos jelenete következik. Fiúk, a fagyi vissza fog nyalni !
Kristály
2021. április 29. 06:30
Mivel Karácsonyi Dobrev egy alom biztositott az óriasi adó: szinlronizálás, újrainditás, zöld, betelepitési, füst, koton adó . Szegény magyarok még a járvány nélkül is otthon űlőkké válnak mint 2006 2010 között minden kongott az ürességtől csak a bankoknak ment jól milliárdos nyereséggel. Lásd Biden.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!