Magyarország helye Nyugaton van

2021. április 14. 07:18

Orbán Viktornak nyugati szövetségesek helyett keleti barátai vannak.

2021. április 14. 07:18
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Orbán Viktornak nem nyugati szövetségesei, hanem keleti barátai vannak. Például az azeri diktátor Ilham Aliyev, aki lassan húsz éve van az országa élén. A folyamatosan brüsszelező, a Nyugat alkonyáról beszélő magyar kormány egy olyan diktátor mellett áll ki, aki legújabb húzásaként beteges módon éppen halott örmény katonák sisakjaiból készíttetett kiállítást. Ez az a konfliktus, amelyben a magyar kormány nem a megtámadott, keresztény örmények, hanem az agresszor azeriek mellé állt, mert éppen onnan remél hasznot. És már onnan remél hasznot 2012 óta: a magyar külpolitika egyik legsúlyosabb szégyenfoltjaként ekkor adta ki a Fidesz-kormány Azerbajdzsánnak az örmény katonatársát Magyarországon lefejező Ramil Safarovot.

Az azeri kormány ígéretével szemben pedig végül kegyelemben részesült, sőt, a gyilkosság miatt még lakást is kapott. Azt pedig néhány évvel később írta meg az atlatszo.hu, hogy a baltás gyilkos kiadása után egy azeri kapcsolatokkal rendelkező offshore cég dollármilliókat kapott az MKB bankban vezetett bankszámlájára. Amit a magyar kormány »érdekalapú« külpolitikának csúfol, az valójában a nyugati szövetségeseink elárulása, és a magyar érdekek és értékek keleti diktátoroknak való kiárusítása. Miniszterelnökként mindent meg fogok tenni azért, hogy visszaszorítsuk a Magyarországot egyre inkább behálózó keleti diktatúrák befolyását, és újraépítsük a szövetségeket nyugati barátainkkal. Mert Magyarország helye Nyugaton van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. április 14. 22:36
A momosoknak meg sok meleg baratjuk! Donatledzbika tudna meselni, meg ez a giliszta, hajnalmikikevel? Kikkel is?
bunko_jobbos
2021. április 14. 21:36
" Mert Magyarország helye Nyugaton van" Tipikusan semmit sem jelentő marketingmondat. Magyarország teljesen része a nyugati rendszernek minden tekintetben: a NATO, az EU tagjai vagyunk, ugyanúgy meg lehet ölni a kifejletlen csecsemőket, mint ott, a buzik ugyanúgy felvonulhatnak, a házassággal egy szinten lévő kötelékkel is összeköthetik magukat, ugyanúgy tőzsdézhetünk stb. Minden ugyanaz. Csak egy különbség van: a Soros-félék nem kaszálhatnak közvetlenül rajtunk rengeteget, nem parancsolhatnak mindenben (árfolyamok, kiket engedünk be stb.). És Fekete-Győrék ezt akarják elintézni. Ha sok hülye van, aki ezt megengedné nekik, akkor megérdemli az ország. Én nem, de ha a többség ilyen, akkor én is meg fogom szívni.
Szerintem
2021. április 14. 21:27
Mondja ezeket, a nagyapja révén a Szovjetuniótól örökölt bolsevik mentalitással és eszmével.
Nagyhuba1
2021. április 14. 19:22
FEKETE-GYŐR olyan mint a lufi. Minél könnyebb annál magasabbra emelkedik,azután eldurran.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!