Jakab Péter: Biztosan fontos kérdés, hogy lehet-e egy gyereknek három apja

2021. április 25. 15:54

De számára van fontosabb is.

2021. április 25. 15:54
null

Jakab Péter, a Jobbik elnöke Facebook-bejegyzésben kritizálta a szivárványcsaládokról folytatott vitát. Jakab a következőt írta:

 A Jobbik elnöke márciusban, a Telexnek adott interjújában adott korábban nyomatékosan hangot a többi ellenzéki párttól eltérő véleményének a homoszexuális párok örökbefogadáshoz való jogával kapcsolatban. Itt úgy fogalmazott: „Hallok olyan megközelítéseket, hogy miért vegyük el egy meleg pártól azt a lehetőséget, hogy nekik gyermekük legyen, de nem mi, hanem a természet rendeltetett úgy, hogy egy apának egy anyától lehet gyermeke, és ebből a szempontból a gyermek érdeke a legelső. A gyermek nem tud dönteni arról, hova születik.”

 

Kép: Jakab Péter/Facebook

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. április 28. 08:49
egy ilyen zsidó ellenes zsidó! apátlan anyátlan!
tevevanegypupu
2021. április 26. 18:56
Jakab Hasfelmetsző Jack reinkarnációja. Jakab mellett Lombozo is szelíd, kedves jelenség....Jó lesz az ellenzék vezetőjének..Primitív, csúnya, szadista, barbár, áruló és korlátolt. Pont illik az Összefogáshoz..egy személyben testesíti meg az összes tulajdonságát. Gyucsányék felhasználják, a legalantasabb hazugságokat vele mondatják ki..kell a házmester mellé egy vice, aki a piszkos munkát elvégzi..
akiaki
2021. április 26. 15:17
kis parizerfejű náci!
j.lukacs
2021. április 26. 11:48
Micsoda bátor állásfoglalás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!