Gyurcsány egyesült világpolgárai

2021. április 01. 08:59

A balliberátorok azonban minden szégyenérzet nélkül átvették ezt a bolsi tempót.

2021. április 01. 08:59
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Origo

„Világ proletárjai egyesüljetek? – van úgy, hogy az ember teljesen természetesnek veszi, hogy egy posztkommunista politikus visszatér a gyökereihez. Ezért is olvastam félre elsőre Gyurcsány Ferenc minapi facebookos röpiratát. Aztán újra nekifutottam, és láttam, hogy nem is proletárokat, hanem polgárokat írt a világkormány felállítását sürgető gondolatkísérletében.

Világ polgárai egyesüljetek? – így kérdezi Gyurcsány. Na, ez sem jobb, hiszen ezt minden, magára valamit is adó polgár kikérné magának. Gyurcsány a kommunista szlogenbe keveri azokat, akiket a bolsevikok el akartak tüntetni a föld színéről. Ez a gyűlölet éltette őket, ez volt számukra a legfontosabb harc.

Egyetlen polgárnak sem jutna az eszébe senkivel egyesülni, az nem járja. A polgár ugyanis individuum, olvas, tanul, szorgalmasan dolgozik, nem akarja kifordítani a sarkából a világot, csak békében akar élni és gyarapodni. Ő ennyit tesz hozzá a nemzete jólétéhez, nem érdekli senki egyesülése, főleg nem a nemzeteké, mert ez fából vaskarika, ilyen nem létezik.

A balliberátorok azonban minden szégyenérzet nélkül átvették ezt a bolsi tempót.

Tehát a proletárok akarnak, a polgárok meg nem akarnak egyesülni. Fogadjuk el, hogy Gyurcsány erről nem tudhat, hiszen ő és szürkezoknis KISZ-es haverjai a foximaxi képzőn nem tanultak erről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. április 01. 12:57
Gyurcsány, Apró klán kampányol,a Fidesz, Orbán Viktor miniszterelnök úr népszerűsége 14-16%-l megugrik rögvest.
BandiMandi
2021. április 01. 12:46
Amíg a fidesznek az ellenzékét a DK vezeti, olyan nagyon nem kell aggódni. Azt kell megakadályozni, hogy eu-s segítséggel csalni tudjanak.
Mich
2021. április 01. 10:01
Igen, a balliberátorok minden szégyenérzet nélkül átvették a bolsi tempót. Ez váratlanul ért, de nem kellett volna, hogy meglepjen minket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!