Parászka Borókát agyonveréssel fenyegette meg Szőke László

2021. március 20. 17:18

Ezek a mocskos gazemberek, nőverő, tolvaj szemetek bármit megtehetnek.

2021. március 20. 17:18
Sárosdi Lilla
Facebook

„Parászka Borókát agyonveréssel fenyegette meg Szőke László az Erdélybe juttatott, Demeter Szilárd féle milliárdos sajtótámogatás felelőse, a Transversum KFT igazgatója. Szőke Lászlót, Demeter Szilárdot, és az összes többi náci "gecit" kellene már "agyonverni". Elég már abból, hogy aki nem ezekkel parolázik, annak állandóan a szeretetről, meg a megértésről, meg az erőszakmentes ellenállásról kell papolnia. Ezek a mocskos gazemberek, nőverő, tolvaj szemetek bármit megtehetnek. Bármit!!! Ezzel szemben van a csöndes, bájos, hallgatag merengés, az ima, a sajnálkozó összenézés, a reménykedő várakozás. Szőke László, rohadj meg! Igen, rohadj meg! Nem azért, mert határontúli vagy, nem azért, mert férfi vagy, nem azért, mert imádod a pénzt és az érdemtelen dicsőséget. Azért rohadj meg, mert a hatalmadat arra használod, hogy másokat megfélemlíts! Érted ezt? Ez a legaljasabb, legmocskosabb, legundorítóbb emberi dolog, ami létezik. És te ezt követted el! Ezért rohadj meg! Mert képtelen vagy a bocsánatkérésre. Mert torz a lelked! Mert a legalja ember vagy! Ba...eg!!!!!!!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2021. április 05. 05:26
"„Parászka Borókát agyonveréssel fenyegette meg Szőke László" Nem mintha meglepődtem volna, de a némber megint hazudik. Elolvastam a FB bejegyzést, szó sem volt ilyesmiről. "Szegény Boróka. Hülye, de legalább van nekünk. Legalább. Néha gondolkodom, hogy kell-e figyelnünk rá. Nem. Agyonverni sem érdemes, de megérdemelné". Aztán ahogy az szokás, erre a dumára a némber hangosan visítva feldobta a lábait hogy őt agyon akarták verni és eljátszotta a nagyhalált, a liberális kórusa pedig visszhangozta.
rókabácsi
2021. március 22. 08:09
moslék kurvák ne beszéljenek nő jogokról! gennyláda fasz szopók!
Biivisz
2021. március 21. 23:23
Ha agyonverés nem is, de egy-két atyai pofon azért simán kijárna annak a Parászka Borókának, hogy észhez térjen.
vip era
2021. március 21. 19:54
Férjével Árpáddal ,Lilla egy csodálatos párt alkot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!