Narratív valósággyár

2021. március 26. 10:57

A „zajos márki” ugyanazt csinálja, mint Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Szabó Tímea, Fekete-Győr András vagy Vadai Ágnes.

2021. március 26. 10:57
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Látom, ismét sikerült megtalálni a vidékieket. Ezúttal Márki-Zay Péter osztotta meg dörgedelmes véleményét a vidéki fideszes szavazókról. Szerinte ők annyira sötétek, hogy még egy keresztrejtvényt se tudnak megfejteni. Nyilván ezen fel lehet háborodni, és kell is, miközben arra próbálunk választ találni, hogy ennek vajon mi értelme van. Elsőre lehet, hogy ökörségnek és céltalannak hat, de az a nagy helyzet, hogy ebben bizony van tudatosság.

A »zajos márki« ugyanazt csinálja, mint Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Szabó Tímea, Fekete-Győr András vagy Vadai Ágnes. Mivel egy énekkarban vannak, így egyforma kottát kaptak. Érdemi mondanivalójuk nincs a világról, de nincs is rá szükség. A taktikájuk annyiból áll, hogy különböző narratívákat alkotnak, és ezeket sulykolják a függetlenül objektív sajtójuk lelkes segítségével. Ami ugye a narratíva szerint nem létezik, hiszen ebben a csúnya, gonosz diktatúrában nincs is olyan, hogy szabad sajtó. Erre rácsatlakozva indították el a Fidesz-bérenc propagandista szólamokat.

Mert nyilván nem létezhet olyan, hogy valaki másképpen vélekedik a világról, ezért támogatja Orbán Viktort saját szabad akaratából, világnézeti meggyőződésből ír és dolgozik ott, ahol. Nem, az csak a függetlenül objektíveknél lehetséges, míg a jobboldali sajtó munkatársait egyesével hívja fel Orbán Viktor, és diktálja nekik, mit és hogyan írjanak meg. Miután ezt elterjesztették, jöhet a jobboldali újságírók felfüggesztése és börtönnel fenyegetése. Ezt most bedobták, megvárják, amíg csillapodnak a kedélyek, majd aztán újra előveszik. Na de menjünk tovább, van itt még a kalapban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. március 28. 11:28
"..A „zajos márki” ugyanazt csinálja, mint Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Szabó Tímea, Fekete-Győr András vagy Vadai Ágnes." AZT! AZAZ SEMMIT. CSAK SZÖVEGELNELK A LEVEGŐBE TÖMÉNYTELEN VALÓTLANSÁGOT ÉS BUTASÁGOT. LUFI-BÁBOK EZEK MIND EGYTŐL EGYIG, AKIK 2022 TAVASZÁN SZÉTPUKKANNAK--MINT AZ SZDSZ-- OSZT' SEMMIVÉ LESZNEK.
péterx
2021. március 26. 17:45
Márki-Zay egy politikai törpe, aki a megszólalásaival folyamatosan rongálja a saját pozícióját és esélyeit. Párt nélküli ágálóként labdába sem rúghat Fegyenc mellett, de azért vergődik egy sort, hogy az illúzióját ne kelljen idejekorán feladnia. Mióta a Fegyenc inas Molnár Csaba / Fegyenc szinkronhangja / jelezte, hogy rábeszéli Dobrevet a jelöltségre, lehet tudni, hogy Dobrev lesz a közös jelölt. Márki-Zay pedig vagy elfogadja a szolga szerepét, vagy dühében folytatja majd a Dobrev elleni kirohanásait.
olajfa1
2021. március 26. 11:27
Akik egy húron pendülnek azok EGY HÚRON PENDÜLŐK! A GYURCSÁNY ÉRA MÁR MEGBUKTATTA EZT AZ ORSZÁGOT! Remélem az ország, és a választók bölcsebbek lesznek mint Gyurcsány az az egy húron pendülő társaik!
Falfirka
2021. március 26. 11:23
borzalom ez a névsor. Isten óvjad tőlük az országunkat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!