Lejtőn

2021. március 19. 16:20

Akár az „összefogás” jelképe lehetne: egy havas lejtő.

2021. március 19. 16:20
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Emlékszem, a kilencvenes évek közepén egy társaságban egyedüliként védtem a magát »Tanár úrnak« neveztető embert, mondván, rémes alak, de legalább van stílusa. Ugyanis még a ballib kollégák is utálták. Mára semmi sem maradt. Természetesen ezúttal az ellenzéki előválasztás titkait elemzi.

Alig öt és fél perc alatt ennyi baki, és önimádó közhely után egy elsőéves újságírótanoncot eltanácsolnának a pályától. A zengzetes semmitmondásnak azonban van lényege: mindenki hülye, csak Havas az okos, Dobrev Klárát támadná a Fidesz, ezért Jakab a jó. A végére marad a torta habja, amint félig tréfásan magát ajánlja:»Keresztény? Igen. Volt munkásőr? Nem. Én ugyan nem ministráltam, de a fater ministrált helyettem is.« Teljes tudatzavar, agyrém, szürreális látomás. Akár az »összefogás« jelképe lehetne: egy havas lejtő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. március 20. 16:48
Tele vagyunk "értelmiségiekkel"... akik még egy kecskét sem tudnának elvezetni... Itt van pl a "tanár úr"... mellette a "kvízprofesszor" meg az egésznek a koronázatlan királya és királynője a Gyurcsány Ferenc király, és Gyurcsányné született Dodrev Klára Királykisasszony... no és akkor a Fészbúktehetséges Karigerit... meg a felhőbe is fellövő speciális tehetségről már nem is beszélve...
mustarharmas
2021. március 19. 21:53
Havas egy tahó. Nem érdemes vele foglalkozni. Az még bosszantaná is....
KBA98
2021. március 19. 18:50
így első blikkre is meghatározó küllemű vagy!
vip era
2021. március 19. 16:46
Havas teljesen alkalmas lenne a mosléklista vezető posztjára. Mivel gyengébb mint Gyurcsányné,Jakab vagy Conchita? Egyformák,teljesen mindegy ki lenne a vezetőjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!