Havas a pályán kívül

2021. március 04. 19:12

Minőségi trash tartalmat pedig kizárólag a Jobbik-közeli kukákban találni manapság.

2021. március 04. 19:12
Kurtz ezredes
Kontra

„Ezekben a nehéz, karanténos időkben nincs jobb egy jó kis trashnél. Az ember – a Fideszes ember – ezért fogyaszt minőségi trash tartalmakat. Minőségi trash tartalmat pedig kizárólag a Jobbik-közeli kukákban találni manapság.

A Kötöttfogás/Flaszter után most kivételesen a Saller fedelét vettük le, és szerencsére ez sem okozott csalódást. A műsort Perjés Zoltán lepisilős (a pisiszex kifejezés eleve érdekes, mert a szex normális embereknél mást jelent) botránya óta régi kedvencünk, Havas Henrik vezeti. A vezetés amúgy élből túlzó leírás, mert a többé-kevésbé állandó vendégség kedvére beszélhet mindent, Havas Tanár Úr pedig szokás szerint ezeket leszarva anekdotázgat a szocialista múlt szép napjairól, amikor még Orbán volt ellenzékben, és a 133 dicsőséges nap 40+20 évig is eltartott.

Az állandó vendégség egyik oszlopa, Para-Kovács Imre, és a viszonylag ritkán szereplő Réz András tulajdonképpen nem is nagyon tudnak itt villogni. Szépen keresnek egy könyvespolcot, ami elé beállva éttermiségiként tudnak nyavalyogni kicsit Orbán Magyarországán, és igyekeznek kibírni Havas 2-3 perces ömlengéseit. A bátor kiállások, amikor ő már a Kádár-rendszer végén mert kérdezni a Nagy Emberektől! Az akkori képviselők, akik közt a mostaniakkal ellentétben valóban voltak bátor emberek, akik kiálltak a szocialista önkény ellen, ami egyébként sokkal elviselhetőbb volt, mint Orbáné manapság…

A műsor viszonylag lassan csordogál, viszont a birkázáshoz-magyarozáshoz Tanár Úr érdekes módon sokkal váratlanabb helyről kap támogatást. Pörzse Sándor már a 2018. április 8. utáni Szabadfogásban is érdekes kirohanást intézett a Jobbik egykori »Turul-szárnya« ellen. Bátor dolog ez, gondoljunk csak újdonsült barátjára és elvtársára, Csintalan Sándorra, aki sokat tudna erről mesélni. Biztos ezerszer végiggondolta már ezt, amikor a fejbúbjáról a szájába bugyogott a vére. Sajnos az internet sem felejt, és könnyen emlékezni lehet arra, amikor Pörzse is még ezen a »Turul-szárnyon« csapkodott Kárpátia-őshazába. Csak aztán nagyon nagyot csalódott… :( Jött a sok Orbán-kétharmad, és ő már nem tud megbízni ebben a népben, és nem érti, hogyan választhatja meg újra és újra birkaként a kifosztóit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cserna János
2021. március 04. 21:15
Az egész cikket érdemes csak elolvasni. Nagyon értékes és igaz írás. Sokat elárul a ballib nagyképűség mögött lévő tartalmi hiányosságokról.
enes
2021. március 04. 21:03
Szombathelyit nem csak kivégezték, végtelenül megkínozták, úgy tudom.
mustarharmas
2021. március 04. 20:51
Havas, juszt, para...... ugyanazok triplanullák.
repulok
2021. március 04. 20:40
Ecsém, mondd meg szépen, mi a fasznak nézed a Havast? Azt vártad, hogy most valami értékes, fajsúlyos témát hoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!