Gődény és Toroczkai a hülyék szavazataira hajt

2021. március 16. 07:41

Ez pénzre megy, ha átlépik az öt százalékot, dől a pénz.

2021. március 16. 07:41
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Félreértés ne essék, ez pénzre megy.

Tüntet Gödény, tüntet Toroczkai. Egy pillanatig ne képzeljük, hogy itt valamiféle elvekről van szó. Pénzre megy ez a játék. Gödény egyszerűen és nyersen pénzre hajt, a 2022-es kampánytámogatásra, ahogy 2018-ban is tette (a kamupártja akkor 150 milliót vett föl). Toroczkai esete kissé összetettebb, neki valóban van egy kis pártocskája. Ha 2022-ben ez a pártocska átlépi az egy százalékot, már kap annyi támogatást, amiből fél tucat ember megélhet. Ha az öt százalékot is átlépi, dől a pénz.

Ez a két ember abban bízik, hogy a magyar választók között van egy-öt százalék hülye, akik szerint nincs is járvány, vagy ha van, nem rosszabb a náthánál, és különben is 5G meg chemtrail meg chipet ültetnek beléjük az oltással. Gödény és Toroczkai ezeknek a hülyéknek a szavazataira hajt. Könnyen lehet, hogy sikerrel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hantom
2021. március 17. 09:09
Összemosod Gődényt az MHM-el. Ebből látszik, hogy megélhetési firkász vagy.
Bojli68
2021. március 16. 18:13
Ők nem tüntették hanem egészségügyi sétát tettek,na ennyi is ér a szavuk nem merik vállalni a felelősséget inkább pafátlanul Hazudik Gödény is és Torozkai is. Hazudnak és hazudnak
Pierre
2021. március 16. 12:13
a hulyek szavazataira hajtanak es ezzel nektek csinalnak konkurenciat, bencsik.
csanaki
2021. március 16. 11:21
Ha Toroczkaiék a vírustagadóktól akarnak szavazatot szedni, ám tegyék. Nekem is szokták mondani, ha nagyon elkezdek az elitpolitika irányába hallani, hogy "a választók nem válthatók le". Ha pl. összegyűlik 5% laposföld-hívő, akkor a pártba szervezésük is reális lehetőség. Mármint leginkább csak politikailag. Ha van x% vírustagadó, százszor inkább a MHM gyűjtse össze őket, semmint DobrevFegyenc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!