Egy gyilkos cigány feldarabolta egyik idős áldozatát

2021. március 17. 17:11

A Mi Hazánkon kívül az összes párt tagadja, hogy létezik cigánybűnözés, sőt még minket neveznek rasszistának.

2021. március 17. 17:11
Dúró Dóra
Facebook

„Egy gyilkos cigány feldarabolta egyik idős áldozatát sonkalopás közben Kislángon. Sajnos tipikus eset, bár a Mi Hazánkon kívül az összes párt tagadja, hogy létezik cigánybűnözés, sőt még minket neveznek rasszistának, ha erre rávilágítunk. A 81 és a 73 éves áldozatot többször megszúrta a 26 éves gyilkos, mert rajtakapták, hogy éppen el akarja lopni a saját házukból a saját élelmüket. Talán le sem kellene már írni, hogy két hét alatt nemhogy rend nem lett, de még csak megfékezni sem sikerült az ilyen vadállatokat. Ami viszont sikerült, az a Magyar Gárda szétverése. Ebbe a szemléletbe illik bele az a riport is, amit a TV2 adott le: még a gyilkos családját sajnáltatják, hogy mennyire félnek szegények... És az a két idős ember, akiket meggyilkoltak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feri57
2021. március 19. 07:57
A cigányokat nem is hagyják integrálódni, cigány iskolák, cigány óvodák, cigány falvak, Hiába a diploma, hiába vagy orvos ,mérnök, mesterségesen vissza tartják őket. Amikor a munka világából kirekesztik, amikor silány negyedosztályú oktatást se kapják meg a roma deákok. Amikor állandó vegzálás éri őket. te mit tennél ilyen eset érne? Hol az egyenlő bánásmód? Könnyű ítélkezni mások felett! Nézd ki fossza ki az országunkat, hát a politikusok, aki hozzáfér a közvagyonhoz az lopja is rendesen. Ezért van a politikai érdekből cigányozó politikai karriert építő emberek, a pénz a hatalom, erőfölény. ez a politika. Az Országunk javait ők lopják el a politikusaink. Nincs egy igazi magyar honfitársam aki úgy indul el a politikában, anyagi javak ne hajszolná. A Kádár rezsim óta nincs igazságos politika.
feri57
2021. március 19. 06:31
Sajnos hazánkban évente 150- 200 gyilkosság történik. Ebből egyet, esetleg kettőt követ el cigány. nézz utána Dóra. Sajnos a náci Fasizmus után pótlása felszaporodott és politikai érdekből kibontakoznak újra meg újra mihelyt egy kis rés kibontakozni látszik. Most is a kórházban történt gyilkosság amit nem cigány követett el hidegen hagyja . Kéz a kézben kell kilábalni ebből a nehéz helyzetből, sok becsületes hazafi cigányain nevében, békét kérünk.!!!
mediator01
2021. március 18. 15:00
Dóri a naptárra nézett és elszörnyedt: "Uramisten, kb. egy év múlva választás! Hogyan leszek én parlamenti képviselő, ha valamivel nem hívom fel magamra a figyelmet úgy, hogy ne keverjenek össze egy fideszessel? A kormányt nem érdemes rugdosnom, az LMBTQ és a zöldprogram=rétegprogram és gyenge téma, zsidók=tabu + unalmas. Hát akkor, maradnak a cigányok!"
ksara
2021. március 18. 11:39
A közmunka legfontosabb hozadéka a pedagógiai hatás: a pénzért dolgozni kell! A gyereknek pedig tanulni kell, ehhez az intézményi hátteret, ingyen étkeztetést, tankönyvet biztosították. Az egyetlen megoldás a cigányproblémára megdolgoztatni őket. Nem a jobbikos csörtetés, vagy a képmutató balos segélyezés, meg pofázás az esélyegyenlőségról. Egyedül a fidesz tett valamit a gyakorlati megoldásért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!