A Lázármédia hajnali hattól az új buszokat követi

2021. március 03. 07:00

Azért kell leváltanunk a maffiakormányt, mert pártállami eszközökkel akadályozza városaink szabad fejlődését.

2021. március 03. 07:00
Márki-Zay Péter
Facebook

„A Volánbusz a hivatalos értesítésünk ellenére továbbra is járatja, többnyire üresen a városi buszjáratait, pedig tegnap óta óránként, optimalizált útvonalon járnak a város új, ingyenesen használható buszai is. Hódmezővásárhely világelső lett az egy főre jutó buszok számában, de sajnos a fideszes pártállami zaklatásban is:

– a Volánbusz járatai akár menetrend előtt is elindulnak, hogy összeszedjék az utasokat az új járatok elől

– a Lázármédia és a megyei napilap fotósai hajnali hattól képesek az új buszokat követni, a sofőröket leengedett maszkkal és telefonnal a kézben fotózni, illetve csalódottan távozni, ha szemét és piszok helyett utasokat találnak egy buszon...

– a rendőrség több ismeretlen feljelentés alapján ellenőrzi a buszokat- a Nemzeti Közlekedési Hatóság egy hete kiadta, majd tévedésre hivatkozva visszavonta a buszok engedélyét (ezért kellettek a volt BKV-s buszok)

– a Hatóság most is naponta egyszer ellenőrzi a buszokat

– a rendőrség láthatóan központi, felsőbb utasításra aktívan dolgozik a Fidesz által ellenünk tett korrupciós feljelentésen is (bár akkor lennének ilyen aktívak, amikor a napnál világosabb, hogy tényleg van korrupció, ld. Elios-ügy)

– Ady Endre utcai megállók használatának akadályozása bójákkal (nyilván a még le nem vonult építkezés ürügyén...)

Éppen azért kell leváltanunk a maffiakormányt, mert PÁRTÁLLAMI ESZKÖZÖKKEL AKADÁLYOZZA VÁROSAINK SZABAD FEJLŐDÉSÉT, a minden vásárhelyi utasnak ÉVI 50 EZER FORINTOT MEGTAKARÍTÓ, érdekükben létrehozott új tömegközlekedést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2021. március 03. 12:40
"Makizaj lenin, nulandék hasznos idiótája, a zavaros amerikai történetével - a sokadik elbukott rágalmazása után - göebbelsi jelzőhalmozással, a gyávák kiszámított aljasságával tolja a kútmérgező propagandát." Így értik vajon a szektásai?
szürkeSzarvas
2021. március 03. 12:16
Bájgúnár. Csak. :)
CirmoS
2021. március 03. 12:07
A városaitok fejlődését egyedül a vég nélküli lopásotok akadályozza!!!!!! Dolgozni, fejleszteni kell te lángosképű, nem a saját meg a haverok zsebét tömni, és a '22-es uszításra gyűjtögetni! Ennyiből áll a " város vezetésetek " te csürhe!
elfújta az ellenszél
2021. március 03. 11:27
Zagyva márki múltjában jótékony homály fedi a zavaros dolgokat. Amit tudni róla, annak alapján mindig ilyen zakkant lehetett, csak nem kapott alkalmat nagypályás játékra Ha ez a zavaros lé kell Vásárhelyen, hörpintsék ki az utolsó cseppig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!