A baloldal ismét szembe fordítja a magyart a magyarral

2021. március 10. 16:32

Vadai Ágnes, a Gyurcsány-párt gyűlöletfelelőse a Székely Szabadság Napját tartotta alkalmasnak arra, hogy ismételten belerúgjon a külhoni magyarokba.

2021. március 10. 16:32
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Az oltásellenes baloldal a járvány idején ismét a határon túli magyarok ellen uszít. Miközben a teljes baloldal beengedné Magyarországra az illegális migránsokat, addig Szabó Tímea azért bírálta a magyar kormányt, mert maszkokat adományozott a határon túli magyar közösségeknek. Vadai Ágnes, a Gyurcsány-párt, egyik, talán legmagasabb hőfokon működő gyűlöletfelelőse a Székely Szabadság Napját tartotta alkalmasnak arra, hogy ismételten belerúgjon a külhoni magyarokba. Az elmúlt hetekben a határon túli magyarok támogatását kritizálta, és a kárpátaljai magyaroktól féltette a nyugdíjakat, egy olyan képviselő, aki megszavazta, hogy elvegyék minden magyar nyugdíjastól a 13. havi nyugdíjat.

A baloldal nemcsak a járvány elleni védekezést akadályozza, és Magyarország ellen áskálódik, hanem ismét szembe fordítja magyart a magyarral. A gyógyszertári lopásgátlókat csipogtató Vadai videójában azt a hamis képzetet kelti, hogy a külhoni magyarok tömegesen jönnek Magyarországra oltásért, ugyanakkor üdvözli, hogy itt vásárolnak. A pénzük kell neki, de az életüket semmire sem becsüli.

Kedves Ágnes! Ne hergeljen a magyarok ellen, ne az irigységre, hanem az összetartozásra építsen. És uszítani nem európai!

Egyébként hadd mondjam el Önnek, hogy a határon túl élő magyarok nem jönnek tömegesen ide oltásért, hanem a lakóhelyük szerinti országban, Romániában, Szlovákiában, Szerbiában, Izraelben, az Egyesült Államokban kapják meg a vakcinát. Idős édesapám és édesanyám Erdélyben most kapták meg az oltást, bár a romániai oltási folyamat nem tart ott, ahol a magyarországi baloldal által, kamu hírekkel álladóan kritizált magyarországi folyamat. A magyar kormány emberfeletti küzdelmet folytat a vírus ellen, a beoltottsági arányt tekintve Magyarország második az EU-ban! A baloldal továbbra is oltásellenes, mert folyamatosan lebeszélik az embereket a vakcinákról, össze-vissza kamuznak, hergelnek és bizonytalanságot keltenek. Azt a veszélyeztetett idős vagy beteg embert, aki miattuk nem fogadja el a felkínált oltást, életveszélybe sodorják. Emberek halhatnak meg Gyurcsányék oltásellenes nyilatkozatai miatt! Vigyázzunk egymásra! SOHA TÖBBÉ BALOLDAL!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2021. március 11. 09:28
Pedig Vadait és a hasonlókat nem lenne szabad magyar pénzből beoltani, vagy más módon segíteni. Pl. képviselői fizetést sem kaphatna, mert nem magyar.
01234567890
2021. március 11. 07:41
Van több száz olyan ember akinek nincs felmenői között magyar, magyarul csak tolmács segítségével beszélnek, van bejelentett magyar lakcíme és felveszik a legalább 300 ezres nyugdíjat, a fontos a választásokon a fidernyákokra szavaznak. Ők az igazi magyarok.
Szerencsi Veronika
2021. március 10. 22:14
Magyart a magyarral nem - de azt, aki csak itt él és magyarnak mondja magát, na, azokat igen! Azok fordulnak a magyarokkal szembe. Azok csak élvezik a magyarországi biztonság, relatíve jól élés lehetőségét. Nyugalmat. Viszont állandóan oppozicióban vannak, és offenzívek. Egy réteg ami mérgezi a talajt és a vizet, levegőt! mindent!
istvanv2
2021. március 10. 20:27
hogy sülne le a bőr a baloldali politikusok mocskos pofájáról
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!