Szabad sajtót a Fidesz-kommunizmusban!

2021. február 17. 09:11

Rákosi óta nem félt vezető annyira az igazságtól, mint Orbán.

2021. február 17. 09:11
Márki-Zay Péter
Facebook

„Rákosi óta nem félt vezető annyira az igazságtól, a nyílt vitától és a szabad sajtótól, mint Orbán. Az Origo, a Népszabadság, a megyei és helyi lapok, a Simicska-féle Hír TV, Lánchíd Rádió és Magyar Nemzet után elhallgattatta az Indexet és most a Klubrádiót is. A közpénzen fenntartott médiában négyévente 5 perc megszólalást kapnak az ellenzéki pártok, hazugság- és gyűlöletpropaganda ömlik belőlük, a valódi ellenzékiek pedig még akkor sem kapnak óriásplakátokat a politikai kampányaikhoz, ha valami csoda folytán ki tudnák fizetni.

Orbán retteg attól, hogy a hamis propagandával elaltatott nép egyszer rájön arra, hogy:

– Európa legkorruptabb rendszerében csak az Orbán-család gazdagszik, míg

– Európában a második legrosszabbul él a lakosság

– Európában nálunk a legrosszabb az egészségügy

– Európában a legtöbb körözött bűnözőt, terrorista migránst és letelepedési kötvényest Orbán Magyarországa fogadta be...

És mindezt nem lehet a 11 évvel ezelőtt leváltott »elmúltnyolcév« vezetőire fogni, akiket valamiért éppen Orbánnak esze ágában sem volt elszámoltatni...Ahogy a szovjet megszállás alatti Magyarországon is csak a szamizdatok és a Szabad Európa Rádió maradt, ahonnan megtudhattuk a valóságot, ma is egyre kevesebb a Fidesz által be nem tiltott és le nem uralt tájékoztatási felület. Mit tehetünk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Énaszondom
2021. február 18. 11:36
Kétszer. Az első alkalommal a riporter és MZP nekiesett , mint két veszett kuty a, leordították, nem hagyták befejezni a mondatot, hányinger volt! A másik , mivel jogász, kikötötte, milyen feltételekkel megy be. Mzp lehazudta a csillagos eget is. Ez az ember nem tud kommunikálni, egy hasbeszélő! Orvosi eset! A VTV többnyire Szegedről átvett konzerv műsorokat közvetít, persze a polgin kívül! M múltkor is, mikor véletlenül belenéztem, az angol és a magyar nyelv összehasonlító elemzését taglalta egy idős, Amerikában élő tanár, a szegedi egyetemről.Rengeteg vásárhelyi nyugdíjas nézhette, sokan beszélnek közülük angolul....
misi53
2021. február 18. 08:09
Olyan ez zaj faszi , mint aki most jött a szájsebészetről ! Mindent meg lehet bocsátani neki , de ezt a fej formát nem.
akiaki
2021. február 18. 00:36
T zajpé! ementáli sajtÓt kérnék!
Krupp Skya
2021. február 17. 20:03
És ki a bolsevik kurva anyádtól félt Rákosi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!