Kamukonzultáció

2021. február 19. 18:25

Orbán Viktornak fontosabb a Kubatov-lista frissítése, mint a valódi párbeszéd az emberekkel.

2021. február 19. 18:25
Donáth Anna
Facebook

„Orbán Viktor hiányolja a párbeszédet a kormány és az ellenzéki pártok között. Együttműködést szeretne. A jó hírem az, hogy mi is.

Ezért is tettük le az asztalra észszerű terveinket arról, hogyan lehet újraindítani a magyar gazdaságot, ha kedvezően alakulnak a járványadatok.

Javasoltuk, hogy erősíteni kell a szociális védőhálót az álláskeresési járadék időtartamának emelésével; valódi segítséget kell nyújtani a családoknak a családi pótlék megemelésével; segíteni kell a vállalati szektort a hitelezés lazítással; és újra kell gondolni a kijárási korlátozások kezdetét, illetve az üzletek nyitva tartásának a korlátozását.

De Orbán Viktor fontosabbnak tartja kamukonzultációkon keresztül frissíteni a választók adatait tartalmazó Kubatov-listát annál, hogy valódi párbeszédet folytasson az emberekkel, civil szervezetekkel vagy az ország felét képviselő ellenzéki pártokkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 21. 09:25
szóval a nolimpiai névsort is oda adtad Kubatovnak? netán ezért tudod szitut?
Budai Katalin
2021. február 21. 01:22
Annácska! "Orbán Viktornak fontosabb a Kubatov-lista frissítése"- írod. Nem hiszem el, hogy ennyire nem vagy tisztában azzal, hogy választáskor minden párt kikérheti a Választási Bizottságtól a szavazópolgárok listáját. Annál frissebb és karbantartottabb lista nincs a világon, és még biztosan abban is van hiba. Miért kell állandóan csúsztatni, félreinformálni a nagyérdeműt?!
tothpal
2021. február 20. 21:51
D. Annának el kellene tünnie a balfenéken, a kedves papával együtt... Ott nagyon jó helyne lennének...
írmag
2021. február 20. 18:52
A többszáz éves magyar politikát, az idegenek megszállásai ellenére is működve, képtelen voltál felfogni, azért is alkalmaznak túlfizetve a képviseletére, hogy ártalmunkra lehess.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!