Hát mi történt a Fideszben?

2021. február 26. 16:49

Leszólt doktorminiszterelnökúr, hogy nagyon kellemetlen az ügy, inkább nem kellene tovább élezni?

2021. február 26. 16:49
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Mi van fideszesek, Bástya elvtársnak már kellemetlen az alagút? – Gyorsan változnak a dolgok a Fideszben. Tegnapelőtt Bayer Zsolt ötös számú párttagkönyvével a zsebében még halálbüntetést kért Stummer Jánosra, a Jobbik politikusára, amiért leleplezte Orbán Viktor elvtárs 2 milliárd forintos titkos alagútjának a tervét. Még szerencse, hogy az ítéletet nem hajtották végre íziben, mert Gulyás Gergely másnap már arról beszélt, hogy a titkos alagút igazából nem is titkos, és Stummer János igazából nem is tett semmi rosszat. Ezt követően Pintér Sándor belügyminiszter egyenesen megígérte, hogy Stummer János minden kérését teljesíti, és még egyszer nem fordul elő, hogy titkos alagutat próbálnak építeni Orbánnak.

Hát mi történt a Fideszben? Leszólt doktorminiszterelnökúr, hogy nagyon kellemetlen az ügy, inkább nem kellene tovább élezni? Új kommunikációs direktívák érkeztek? Netán holnaputánra az is kiderül, hogy igazából csak tévedésből került az alagút éppen a Nemzetbiztonsági bizottság elé titkosításra, hiszen valójában a Népjóléti bizottság elé akarták vinni, csak Halász János elkeverte a papírokat? Megijedtünk, hogy van még kellemetlen ügy ott, ahonnan ez jött? Egy biztos, és ezt üzenjük Orbánnak és az egész tolvaj bandájának: mi, jobbikosok nem fogunk megállni. Minden lépésüket figyelni fogjuk, és minden egyes hazugságukat le fogjuk leplezni.

Szánalmas látni a Fidesz vergődését a lassan hegynyi méretű hazugságai alatt. Ezért fogjuk őket 2022-ben elzavarni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2021. február 27. 16:55
"...mi, jobbikosok nem fogunk megállni." - van még lejjebb?
panka45
2021. február 27. 12:40
Sok hülyeséget összezagyvál. De Hát mi történt a Fideszben felvetésre azt kell mondanom, inkább azon törd a fejed, hogy mi történt a Jobbikban, ahhoz van leginkább közöd. Ha megfejted, nekünk is mondd el.
libbantkommunista
2021. február 27. 11:44
Ez most az igaz, vagy a nemigaz.
Sibelius
2021. február 27. 10:57
Te Marci, az EP-s kollégáidat mikor akarod listázni? De a kérdés inkább az, hogy ezúttal mi alapján? Te megtért antiszemita bőrbe bújt kriptobolsevik toprongy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!