Hány becsületes fideszes van ebben az országban?

2021. február 16. 07:09

Számolom: eddig egy.

2021. február 16. 07:09
Márki-Zay Péter
Facebook

„CSAK ANNYI, AHÁNY NYILVÁNOSAN IS KIÁLL A VÁROSOK EGYENLŐ TÁMOGATÁSA MELLETT! A legsötétebb pártállami diktatúrában szokás kollektív büntetést alkalmazni egyes közösségek ellen, az ő adóforintjaikból őket kizárni, ellehetetlenítéssel fenyegetni pusztán azért, mert korrupcióellenes vezetőt választottak. Szűk körben több fideszes városvezető is megígérte, hogy felszólal az Orbán-kormány döntése ellen, miszerint december 24-én minden tisztán fideszes vezetésű megyei jogú város kapott 1,38 milliárd forint szabadon felhasználható működési támogatást a kormányzati elvonások kompenzálására, amit egyetlen ellenzéki város sem kapott meg. Sajnos azóta EGYIKÜK SEM LÉPETT MÉG A NYILVÁNOSSÁG ELÉ, HOGY TILTAKOZZON A POLITIKAI DISZKRIMINÁCIÓ ELLEN...

Városunk egyetlen közvetlenül megválasztott fideszes önkormányzati képviselője, Benkő Zsolt azonban mindegyiküknek példát mutatott, amikor a pénteki közgyűlésünkön jelezte, hogy:VÁSÁRHELYNEK IGENIS JÁR AZ 1,38 MILLIÁRD FORINT, AMIVEL KEZELHETŐEK A KORMÁNYZATI MEGSZORÍTÁSOK. Számoljuk meg, HÁNY BECSÜLETES FIDESZES VAN EBBEN AZ ORSZÁGBAN: ezek ugyanis valamennyien nyilvánosan fognak tiltakozni Orbán Viktornál, amiért az ellenzéki településeket kihagyják az adófizetői pénzek elosztásából, tisztán politikai alapon. Számolom: EDDIG EGY.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannsebastian
2021. február 16. 23:45
Hát belőled sem lesz miniszterelnök! (Hála az égnek!) Még mondj egy-két ilyen szépet!
Rocktoberi
2021. február 16. 18:56
Ki lehet az az egy becsületes fideszes? Lehet, hogy a kurva anyja?
briganti
2021. február 16. 18:17
de kíváncsi leszek arra a pillanatra, amikor ezt a jólfésült, tepsiképű szarkupacot mindenhonnan kiejtik majd.....főj, micsoda egy undorító egy szarember ez
Kristály
2021. február 16. 17:42
A Kurva Anyádat sértegesd süljön ki a szemed addig tartson míg bocsánatot nem kérsz mindenkitől .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!