Értékelhetetlen?

2021. február 15. 13:50

Talán érdemes lett volna mondani valamit arról a lassan tizenötezer honfitársunkról, akik belehaltak a járványba.

2021. február 15. 13:50
Kósa András
Népszava

„Elmarad Orbán Viktor szokásos évértékelője az idén. A kormányfő stábja egy ideje már hezitált, hogy a koronavírus miatt csak online »megrendezhető« eseményt egyáltalán megtartsák-e, hiszen így korántsem szól akkorát, mint amikor a gondosan elkordonozott Várkert Bazárban összegyűlik több száz kiválasztott, akik előtt a miniszterelnök megünnepeltetheti magát. (Hogy esetleg később, április végén valamilyen formában lesz-e »pótértékelés«, még nem tudni, de az már úgysem lesz ugyanolyan.) Pedig talán érdemes lett volna meghallgatni, mit szól a miniszterelnök a magunk mögött hagyott időszakhoz. Igaz, olyan bombasztikusakat most biztosan nem lehetett volna mondani, mint tavaly, miszerint »az elmúlt tíz év volt a legsikeresebb az elmúlt száz évben«.

Persze a járvány akkor épp csak kopogtatott az ajtónkon, hogy pár héttel később egy felkészítetlen egészségügyi rendszert találjon itt, és köszönje szépen, végigsöpörjön az országon. (Tavaly ilyenkor a kormány egyik legnagyobb gondja éppen az volt, hogy egyszerűen megzsarolja az egészségügyi beszállítókat és kampányt folytasson a »korrupt« kórházigazgatók ellen.) Talán érdemes lett volna mondani valamit arról a lassan tizenötezer honfitársunkról, akik belehaltak a járványba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2021. február 15. 23:36
faszikám, tudtad, naponta hányan halnak meg a normális világban? nézd meg, meglepődsz! és ne állj be a sorba, ahová gondolnánk!
civis72
2021. február 15. 21:23
Szóljon már valaki ennek a bunkó gyurcsányista fasznak , hogy az áldozatok 99% -ban idős beteg emberek... hülyeség és hazugság azt állítani , hogy a járványba haltak bele
harcimarci
2021. február 15. 17:48
A járvány első hullámát követően, tavaly nyáron még azt ugattátok a Népszavánál, hogy csak Orbánék fújják fel a járvány ügyet, politikai okokból, "pedig még az influenzában is többen halnak meg évente, mint koronavirus fertőzésben."
zakar zoltán béla
2021. február 15. 17:26
Szócsavarintó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!