Van, mert az elődök előteremtették

2021. január 18. 16:03

A tisztesség megkívánná a korrekt tájékoztatást. Na de mit is várunk...

2021. január 18. 16:03
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„»Melyre 470 millió forintunk van.« Ízlelgessük ezt a mondatot. Déri azt írja: »Hamarosan kezdetét vehetik az Újpesti Szakrendelő hetedik és harmadik emelet átépítésének műszaki-tervezési feladatai, melynek eredményeképpen várhatóan tavasz közepén-végén maga a beruházás is elkezdődhet. A megvalósuló projekt keretében új pulmonológiai osztály valamint egy Észak-Pesten is egyedülálló mozgásszervi rehabilitációs centrum jöhet létre várhatóan 2022 tavasszal.« Ez tényleg szuper!
Valami mégis hibádzik!

Déri azt szemérmesen, vagy inkább álságosan elhallgatja, rezzenéstelen arccal elhazudja, hogy a fejlesztéshez az előző önkormányzati vezetés nyújtott be sikeres pályázatot, nyertünk el kormányzati támogatást és a szükeséges önrészt is előteremtettük!
»Melyre 470 millió forintunk van.« Na ja. Van, mert az elődök előteremtették. Ahogyan a külső belső felújítást, a klimatizálást, az eszközbeszerzést, a napelemeket a tetőre, az új liftet és megannyi más fejlesztést.
A tisztesség megkívánná a korrekt tájékoztatást. Na de mit is várunk...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuverén maffiaállam
2021. január 19. 00:07
A karmelitánál reklamáljatok, hogy miért nem léptette vissza a győri kurvapecért.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. január 18. 21:36
Coronita egy buzulmán gyurcsány csicska, de ezt mindenki tudja.
GenusGeno
2021. január 18. 19:23
"Déri azt szemérmesen, vagy inkább álságosan elhallgatja, rezzenéstelen arccal elhazudja, hogy a fejlesztéshez az előző önkormányzati vezetés nyújtott be sikeres pályázatot, nyertünk el kormányzati támogatást és a szükeséges önrészt is előteremtettük!" Tetted a dolgod Wintermantel. Le kellene terítenünk a piros szőnyeget eléd? Szarul csináltad, hogy már nincs készen, ezért váltottak le a szavazók Buksika.
yanoo
2021. január 18. 17:19
Újpest tele van plakátolva, hogy gazdasági háború van, a kormány elveszi az önkormányzat pénzét, együtt védjük meg. Oké! Kezdjük, nem kell annyi alpolgármester, ahány 1%-os párt a moslékban van. A kirúgott jobbikos balfék nyolc felügyelő bizottságban volt benne. Akkor mennyiben vannak a nehézsúlyú kommunisták? Valóban, meg kéne védeni az önkormányzat pénzét. Az önkormányzattól !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!