Rárontottak a miniszterelnök családjára

2021. január 15. 07:35

Fekete-Győr inkább ne legyen katona! Ha Magyarországot támadás érné, átállna az ellenséghez.

2021. január 15. 07:35
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Tegnap – sokadjára – a miniszterelnök családjára rontottak rá. Most épp abból csináltak műbalhét, hogy Orbán Viktor fia részt vett egy olyan katonai képzésen, amelyen amúgy bárki részt vehet. Az ehhez kapcsolódó ösztöndíj-program mostani körében 164 honvéd kapott lehetőséget, a jelentkezés önkéntes volt. Ennyi történt. Különös egybeesés, hogy épp ma kezdődik Demeter Márta baloldali képviselő bírósági tárgyalása, aki 2018-ban – szegényes földrajzi ismereteiről tanúbizonyságot téve – nem csak egy ciprusi várost kevert össze egy szigettel, de két azonos nevű magyar lányt is. Nyilvánosságra hozta egy katonai szállítógép utaslistájából, hogy Orbán Flórát, Orbán Viktor lányát közpénzen, katonai repülőn utaztatják. Kiderült persze, hogy ez kamu, ugyanis az említett Orbán Flóra egy Cipruson szolgáló magasrangú katona lánya, aki jogszerűen tartózkodott a gépen.

Demeter Márta persze nem a hazugsága miatt áll most bíróság elé, hanem azért, mert esküjét megszegve, honvédelmi szempontból érzékeny adatokat hozott nyilvánosságra, ezzel pedig közvádas bűncselekményt követhetett el. Tette mindezt azért, hogy befeketítse a miniszterelnök családját. Vadai Ágnes, aki a tegnapi »ügy« kapcsán rárontott a honvédségre, a gyurcsányi kommunizmus alatt aktív szereplője a hadsereg lepusztításának. Pontosan tudja, hogy amit sugall Orbán Viktor fiának katonai képzéséről, az nem igaz. Mégis megteszi, mert a lejáratás, hamis sugalmazás a lételeme. Mint Demeter Mártának. Németh Szilárddal pedig nagyon nem értek egyet. Fekete-Győr inkább ne legyen katona! Ne is ajánlgassuk neki, ugyanis ha Magyarországot fegyveres támadás érné, ő azonnal átállna az ellenséghez. Mert neki meg az a lételeme.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lewdberg
2021. január 16. 14:24
kussolj tolvaj geci!
bagira
2021. január 16. 03:46
Mindenkire rárontanak aki nem a ,,lopitikát,, folytatja. Füssy Angéla védőügyvédje egyik Dr. Balsai István alkotmánybíró , másik védő Dr Szalai István. .... Kedves szegedi elvtársak a gatyaszárat felköthetik. ,,A Szegedi Fidesz közleménye. Változtatások nélkül közöljük ,, Paláver (2021. 01. 15. 16:00 - 18:00) - 1. https://www.mixcloud.com/karcfm/pal%C3%A1ver-2021-01-15-1600-1800-1/?fbclid=IwAR2OCQDnEtgfdQQb71U7y1T1LjwX7IgeYKOIPG4WVksA0BI5OVV-3Nw2K5w
2021. január 16. 03:19
Fekete-Győr tisztánlátása homályos mint mindig. Nincs a világon egyetlen olyan ország sem, ahol a katonai kiképzésért a katona fizet. Orbitális marhaság. A magyar katonai pilótákat Kanadában képezték évekig. Ki fizette ? A magyar állam, és ez így van rendjén.
Menhetten
2021. január 15. 19:34
Gazsi a nemzet jövőjének letéteményese, az apja elmebajának az áldozata. A keresztény katona, focista. Sajnálom azt a gyereket, mert szerintem csak eszköze az apjának. Nem lepődnék meg azon sem, ha kárt tenne magában..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!