Hetvenöt éves a magyarországi németek kitelepítését előíró rendelet

2021. január 15. 21:26

A lemoshatatlan gyalázaton túl a dolog még illogikus is.

2021. január 15. 21:26
Szegő Péter
Facebook

„Az 1944-45 és 1947-48 közötti magyarországi demokratikus kísérlet egyik legsúlyosabb, soha le nem törölhető bűne és szégyene a pénteken hetvenöt éve megjelent, a magyarországi németek kitelepítését előíró rendelet, majd ennek a rendeletnek a végrehajtása.

A lemoshatatlan gyalázaton túl a dolog még illogikus is: Horthy Miklós magyar anyanyelvű, magyar nemzetiségű volt, miképp – a teljesség igénye nélkül – Bárdossy László, Jaross Andor, Baky László vagy a nem kevésbé kitűnő Endre László is, mégsem merült föl az ő bűneikre hivatkozva a magyarországi magyarok en bloc kitelepítése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salátás
2021. január 16. 20:35
És a Benes hány éves ?
westend
2021. január 16. 11:10
"magyarországi demokratikus kísérlet egyik legsúlyosabb" - na látod ez az, ti bolsik (szerintetek demokratikusan :) kisérleteztek (kéretlenül) emberek százezrein, millióin. Aztán - évtizedek múlva - azon nyavalyogtok, hogy mekkora férgek voltatok/vagytok. És teszitek ugyanazt továbbra is.
Dorset Naga
2021. január 16. 10:51
Péterem, Neked örülnöd és megbecsülni kellene Horthy "fasizmusát".
mustarharmas
2021. január 16. 10:41
Hát tényleg a pofátlanság teteje, amit ezek a szegők megengedett maguknak. 1. A szélbalos fajtád nyomására került sor a németek kitelepítésére, amit az aljas győztesek támogattak. 2. Állításoddal szemben, a magyarokat igenis kitelepítették és üldözték. Vajdaság, Csehszlovákia, Erdély. De neked mindegy, csak bármilyen téma esetén is, de rughass egyet a magyarokon. Szemét egy társaság vagytok, az biztos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!