Heti Hetes, 2020

2021. január 08. 15:34

A „szexizmussal” sincsen különösebb gond, ha Gálvölgyi, Havas, Farkasházy vagy éppen Verebes képviseli.

2021. január 08. 15:34
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Vasárnap

„2020 egyetlen Heti Hetesének fő tanulsága az volt, hogy a jócskán megöregedett »sztárok« felsőbbrendűség-tudata és önteltsége egy fikarcnyit sem változott, sőt még a jobboldalhoz húzó közszereplők esetében olyannyira problémás »szexizmussal« sincsen különösebb gond, ha Gálvölgyi, Havas, Farkasházy vagy éppen Verebes képviseli. Feltűnő volt az is, hogy Csiszár Jenőt, a Heti Hetes egykori műsorvezetőjét milyen alpári stílusban jellemezték a megjelentek. Abban mindannyian egyetértettek, hogy Csiszár valóban annyira hülye, mint amennyire a műsorban mutatta, de Havas Henrik még ennél is tovább ment, és arról beszélt, hogy a jelenlegi milánói nagykövet »biológiailag ilyen hülye«. Az arroganciájáról ismert Havas a Heti Hetesben vendégként egyszer-kétszer feltűnő Fábry Sándort is lehülyézte, aki szerinte olvasatlan és műveletlen is.

Az adás legtanulságosabb része viszont kétségkívül az volt, amikor nem sokkal a felvétel vége előtt Gulyás Márton – a már említett – szexista vádakat hozta fel. (Azt azért tegyük hozzá, hogy a máskor a nemek közötti egyenlőség és a politikai korrektség élharcosának számító Gulyás szemlátomást nem akarta túlságosan firtatni a témát, finoman szólva sem izzasztotta meg Gálvölgyiéket). A Partizán által összerakott bejátszóban egy olyan felvétel is szerepelt, amin a Heti Hetes tagjai azon viccelődtek, hogy egy biztonsági őr majdnem halálra verte a feleségét. Farkasházy Tivadar elmondta, szerinte ezzel semmi probléma sincs, a férfi csak »hazavitte a munkát«, Gálvölgyi pedig azzal »poénkodott«, hogy a pénz számolva, az asszony verve jó.

Egy másik, régi adásból kivágott képsoron Verebes István arról beszélt, hogy a szomorú nők a leghálásabbak, őket a legkönnyebb felszedni. Szili Nóra újságírónak pedig azt mondta Havas Henrik, hogy »gyönyörű, csak ehetne, hogy szedjen magára valamit«. Gulyás Márton kérdésére Gálvölgyiék elmondták, szerintük semmilyen probléma sincs ezekkel a jelenetekkel, ráadásul 15 évvel a Me Too-mozgalom megjelenése előtt készültek, utólag pedig igazságtalan »szexizmussal« vádolni a Heti Hetest. Ellenben az, amikor Csiszár Jenő ruhán keresztül megfogta Cicciolina melleit (miután a pornószínésznő ezt felajánlotta neki), Hernádi Judit szerint »erőteljes túlzás« volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. január 11. 08:17
SZAROK--ÉS SZARTAM IS MINDÉG--A HETI HETESRE. VISZONT AZT MEGTANULTAM, A "KETTŐS MÉRCE JEGYÉBEN" A BALLIBÁKNAK SZABAD "SZEXIZÁLNI"--ŐK AKÁR EL IS ÉLVEZHETNEK A KAMERÁK ELŐTT, NYILT SZINEN! NEKÜNK VISZONT MÉG FINGANI SE' LEHET-NE AZ RTL-BEN EGY CSENDESET, MER' KIHERÉLNEK--ALASZKÁTÓL ÚJ ZÉLANDIG AZ OTTANI ZSIDÓK BASSZÁKMEG A JÓÓKÚRVAÉDESANNYJUKAT!
kbs_real
2021. január 09. 15:48
Legendának jó. De Fábry nem orosz, hanem német nyelven volt idegenvezető. Amúgy imádták - feltalálta a stand upot kb. 20 évvel korábban.
AKissLaci
2021. január 09. 15:10
Az még ilyen Hócipős-baromkodás volt 1994-ben: https://www.youtube.com/watch?v=KsRogiIWvK0&t=249s
héttörpe
2021. január 09. 07:56
Megfoghatatlan számomra, hogy kerülhetett Csiszár pozícióba a jobboldalon. Mikor ebben az okádékban volt műsorvezető, semmiben nem különbözött a többi szemétládától, nyalt havasnak, Tivadajjal nagy baját ok voltak, mikor csicsolina meggyanúsította hogy fideszes, ordítva utasította vissza. Amit a Fidesznek nehéz elnéznrm, az pont az, hogy át mentett egy rakat kártékony embert a baloldalról. Szili KatLint is pld.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!