Finoman szólva nem túl erkölcsös, ha egy polgármester soron kívül adatja be magának a védőoltást

2021. január 26. 22:49

De ennek mi a fészkes fene köze van a parlament működéséhez?

2021. január 26. 22:49
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„»A baloldal először arra a kérdésre válaszoljon, hogy mi a véleményük arról, hogy a gyöngyösi polgármesterük soron kívül adatta be magának a koronavírus elleni védőoltást!« – ennyi és tényleg karakterszámra ennyi volt a Fidesz reakciója arra, hogy három, a gazdasági válság kezelését ellenőrző, a járványkezelés hibáit feltáró és a kínai koronavírus elleni vakcinával kapcsolatos kérdéseket tisztázó vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte az ellenzék, és ezért összehívta a parlament rendkívüli ülését.

A Fidesznek abban igaza van, hogy finoman szólva nem túl erkölcsös, ha egy polgármester soron kívül adatja be magának a védőoltást. De ennek mi a fészkes fene köze van a parlament működéséhez?

Egy ilyen éles helyzetben mint a mostani hármas, egészségügyi, szociális és gazdasági válság, a Fidesznek, mint kormánypártnak az lenne a dolga hogy a parlamentben beszámoljon arról, hogyan kezelik ezeket az égető problémákat. Ezért választották meg őket a szavazók, ez az alkotmányos kötelességük, ők maguk írták bele az Alaptörvénybe.

Ráadásul, ez a közlemény két nappal azután megy ki hogy Mészáros Lőrinc hoteleinek a magyar állam, az adófizetők pénzéből fizette ki a veszteségét. Mindezt azért, mert novemberben nem rúgott ki a szálódalánc egy embert sem, miközben nyáron 17 milliárdot már adott a cégnek az állam, pont miután kirúgta a dolgozói felét.

Ez nem kisebbíti a gyöngyösi MSZP-s polgármester erkölcsi vétségét, de azért ugye érezzük melyik a nagyobb vétség, sőt nevezhetnénk már akár bűnnek is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2021. január 27. 14:27
Az anyád se volt erkölcsös.
zakar zoltán béla
2021. január 27. 12:03
a relativizálók mire büszkék-trotty alak
tóth mária
2021. január 27. 11:38
Pofátlan módon mosdatjátok a tieiteket! Megint a kettős mérce, nem zavar, te "zseni"??? Hánynom kell tőletek.
Vakfolt
2021. január 27. 09:41
"A Fidesznek abban igaza van, hogy finoman szólva nem túl erkölcsös, ha egy polgármester soron kívül adatja be magának a védőoltást. De ennek mi a fészkes fene köze van a parlament működéséhez?" Olyan édi, mikor az ártatlanságot játssza jambóbambó. Egyrészt valóban nullás probléma a dks polgármester tülekedése, másrészt ez pont egy olyan eset, amivel - ellenkező oldalon - a libernyákok utána telehaknizzák a világ faszát is, ugyanis lehet vele hergelni az embereket. Tegyük fel, a gyöngyösi faszi fideszes lett volna. A dk nem napi hat, hanem huszonhat közleményt ad ki, az őrültszemű fasz egy zsák vak cicát próbál átadni Orbánnak, faszházi megállapítja a korrupciót a helyi prosectura tüzetes filmezésével, Karácsony elmondja, hogy erről is a kormány tehet, adjanak még pénzt. Megírja az index a 444 az átlászó meg a többi slejm, napi ötven cikkben ragozzák, szóval beindul a libernyák gépezet. Majd a fidesz hagyjon ki egy ilyen alkalmat? Sárkány ellen sárkányfű!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!