Amikor 97 nemi identitás létezhet

2021. január 19. 10:55

Az abszurditást hirdetők, az anarchisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatják a normalitást.

2021. január 19. 10:55
null
Szikora Róbert
Facebook

„Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarhisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatjak a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte...Emlékszem, 16-17 éves lehettem, amikor a Bosnyák téren 5 (ember???) rugdosott 1 srácot. Döbbenten állt a tömeg, de senki nem mert közbeszólni. Néhányan magukban zsörtölődtek, hogy azért ez nem járja...Ne járjunk így! Ne hagyjuk! Ez a vég kezdete!

Jézus azt mondta, »aki hüsegesen kitart mellettem az fog üdvözülni.« Nincs más igazság, csak Ő, nincs más út csak Ő, nincs más Élet, csak Ő...A Bibliában 365-ször szerepel: Ne féljetek!!! Minden napra egy. Álljatok ki a meggyőződésetekben, a józan észben, és legyetek bátrak, hiszen nem a gyávaság, a félelem lelkét örököltük, hanem az erőét, a hitét, a bátorságét és a hűséges szeretetét...Senki se hallgassa el azt, ami belül nyomja, mert csak a mocskos szájú komcsi náciktól, rasszistáktól harsog a net világa... Vissza a mi FB oldalunkra... Közösítsétek ki a durva, hazug beszédet, a farkasokat, akik  közétek törnek, hogy kiraboljanak és megtizedeljenek Titeket!

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat. Bízzunk Istenben, Jézusban, a megújító Szentlélekben...És higyjetek bennem is, bár csak emberi módon! Köszönöm a kitartásotokat...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. január 20. 09:09
az lehet! de csak kettő tarja fenn az emberiséget! ennyi barmok!
koronaszepe
2021. január 19. 22:56
Szerintem, Rákay Kálmán után Szikora Robi is elvégezte a Megafon fészbúkharcos képzőjét...
Mandolini
2021. január 19. 20:45
libernyákok tarakodjatok végre már el, hogy a többség nyugodtan, békében tudjon élni!
egyvilág
2021. január 19. 19:03
Egy alapfokú gender összefoglaló: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!