A Mi Hazánk listája hozzáadott kommunistát nem tartalmaz majd

2021. január 09. 17:36

A Jobbik saját Alapító Nyilatkozatát is semmibe véve indul közös listán a kommunista utódpárttal.

2021. január 09. 17:36
Dúró Dóra
Facebook

„Levette az irodája faláról Pongrátz Gergely '56-os hős, Corvin közi parancsnok képét a Jobbik frakcióvezetője, de a Mi Hazánk továbbra is büszke a pesti srácokra, és megtiszteltetésként éltük meg, hogy a zászlóbontásunkon az ő testvére, a szintén szabadságharcos Pongrátz András indította útjára pártunkat.

A Jobbik saját Alapító Nyilatkozatát is semmibe véve indul közös listán a kommunista utódpárttal, és azzal a Gyurcsány Ferenccel, aki 2006-ban a forradalom 50. évfordulóját is vérbe fojtotta.

A Mi Hazánk továbbra is követeli az ügynöklisták nyilvánosságát és a kommunista vezetők közéletből való kitiltását, és persze 2006. felelőseinek elszámoltatását. A Mi Hazánk listája hozzáadott kommunistát nem tartalmaz majd!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2021. január 09. 21:52
A lecserélt kép: https://imgur.com/a/gllQky7 .
AKissLaci
2021. január 09. 19:16
Oké, Dorka. Csakhogy - a Mi Hazánk Mozgalom alapító okirata, a Jobbikénak a copyja. Már borítékolva van benne, hogy ugyanaz történjen, mint ami a Jobbikban történt veletek - ha a párttagság nem ért egyet a pártelnökséggel, akkor a párttagság megy a picsába. Nagyon "demokratikus". - volt "szerencsém" beszélni a kampányfőnököddel pár hete, média-kommunikációs kérdések kapcsán. Hogy valaki ENNYIRE ne értsen alapvető dolgokhoz online-média kapcsán, az megdöbbentő. Fogalma sincs, hogy lehet látogatottságot mérni. Ő attól lett médiatudós nálatok, hogy volt egy ideig mikrofonállvány a HírTV-ben, Simicska előtt. Simicska után meg a youtube-on. - Miközben ő az ún. "főszerkesztője" a ti online "médiátoknak" a Magyar Jelennek. Idősebbeken kívül senki nem hallott róla, mert ugye ez eredetileg egy nyomtatott média volt, amit Toró próbált életben tartani nyomtatott formában. Most senki által nem ismert online-formában létezik itt: https://magyarjelen.hu/ Azt hittem beszarok, amikor először megnéztem a "nemzeti radikalizmus" állítólagos hírharsonáját. Minden faszi álnév. A "híranyagok" kétharmada meg copy az indexről és egyéb libsi portálokról, meg az MTI-ről. Nagyon komoly! Bátor "radikálisok". Álnéven. Egyik kerületi elnökötök Budapesten 20-25 éves barátom és egykori üzlettársam. (Tudod, Dorka, az a figura, aki elkötelezettségből kinyomott a férjed kérésére minden szar szórólapotokat a saját költségére 2010 előtt. Aztán 2010 után meg Elődke megmondta, hogy ez már Szaszi asztala, viszont Szaszinak új haverjai vannak!) Olyan üzlettársam, akivel sohasem írtunk semmilyen papírt, mert nem volt szükséges. Ez a marha még mindig hisz bennetek. Valljuk be, vannak gondok a Fidesz harmadik-negyedik vonalának hatalomgyakorlási gyakorlatával. A Gyurcsány-féle geci horda számomra nyilván nem opció. De ti, Dorka?! Süssél bazzeg rántottát a Bikás-parkban, és önkormányzati szintnél tovább NE kerüljetek a politikához! Sutyerákok.
vip era
2021. január 09. 18:39
2018-ban Dóra asszony Simicska csapatában harcolt a demokráciáért. Soha nem felejtem el,ezt sem.
packó_
2021. január 09. 18:07
Hát bizony, kedves Dóra, a Jobbik valóban mocskos dolgot művel azzal, hogy átállt a sötét oldalra. De vajon ez tényleg átállás, vagy pedig eredetileg is erre hozták létre a Jobbikot? Ahogy Csurka ezt megmondta - előre. A kérdés az, hogy Dúró Dóra, Toroczkai mind ott voltak a Jobbikban, vagy a körül. Nem látták jelét annak, hogy mi történik ott, hogy milyen irányba mennek el a Vonáék? Ezt nem vádként kérdezem, azonban tényleg érdekelne az érintettek válasza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!