Sokan kérdeztek Szájer botrányáról

2020. december 01. 22:14

Ez egy tudatosan megszervezett lejárató akció volt, ami Orbán Viktor és a magyar kormány lejáratására irányult a vétó miatt, ehhez pedig eszközként használták Szájert.

2020. december 01. 22:14
Jurák Kata
Facebook

„Sokan kérdeztek Szájer botrányáról. Elsőként az jut eszembe, hogy "korpa közé keveredsz, felfalnak a disznók". Másodjára az, hogy hatott a brüsszeli érzékenyítés. Ha pedig kicsit átgondolom, akkor több kérdés is felmerül bennem: Hogyan derült ki a 25 résztvevő közül a magyar képviselő neve? A többieké miért nem? Sajtóértesülések szerint volt köztük több diplomata is. Róluk miért hallgatnak? Lemondtak-e vajon?...

A privát véleményem az, hogy ez egy tudatosan megszervezett lejárató akció volt, ami Orbán Viktor és a magyar kormány lejáratására irányult a vétó miatt, ehhez pedig eszközként használták Szájert. Aki hibázott, elismerte és lemondott, valamint bocsánatot kért tettéért, amit mondjuk a kispesti kokós szocik még véletlenül sem tettek meg és következmények nélkül élik világukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 262 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2020. december 02. 21:05
Szánalmas ez az állandó titkosszolgálatizás! Tehát, az a lényeg a fidesz szimpatizánsoknak, hogy mindegy mit csinál szájer, csak ne derüljön ki??? Vagy hogy? Ha nem megy oda, nem bukik le!!! Talán ott állt mögötte egy titkosszolgálatis, géppisztollyal, hogy márpedig ide akkor is bemész?! Megáll az ember esze! Ha nem megy oda, nincs ez! A legeslegnagyobb hibás orbán, mert otthagyta dolgozni ezt az embert, pedig tudta jól, hogy mi a szitu! Ott volt borkai esete, volt rá lehetősége, hogy kitakarítsa az ilyen elemeket a fideszből, de neki fontosabb volt az, hogy barátom meg ismerősöm, hát most rábszott, és meg is érdemli!!! Csak az a baj, hogy erre Magyarország is rábszhat majd 2022-ben!Ha ezek után sem képes rendet tenni a saját pártjában, akkor nem érdemes arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen.
Box Hill
2020. december 02. 13:56
Normális belső elhárítással rendelkező pártot nem lehet se így, se úgy lejáratni. Az önvédelmi mechanizmusok pont azért vannak.
assisi
2020. december 02. 12:25
Megszerveték, hogy lemásszon az ereszcsatornán. Még az is lehet, hogy gyakoroltatták előtte a titkosszolgálatok falmászóján.
Philidor
2020. december 02. 11:06
Kedves Jurák Kata! Ez az írás eléggé elszomorító. Biztos, hogy az EU így rúgott bele a kipcsakokba. Természetesen, ez rendben is van. Ez egy eszköz. Viszont ha ezt elfogadjuk, akkor - és feltesszük, hogy Önnek igaza van, és ez egy bosszú - akkor Szájer Józsefnek ez sokadik alkalommal történt esete lehetett, csak akkor nem mászott le az ereszen, az ereszen. :) Mivel Ön nem tudom miket olvas, de nem felugranak a hírek, mindenfelől, mindenhonnan - külföldiül is - azért tájékoztatom, hogy Szájer Józsefre célozgatva eléggé sok bűncselekményre utaló írás jelent meg eddig is, a bűncselekmény pedig a pedofilia. A forrásokat magam sem fogadom el hitelesnek, a legszennyesebb pletykalapok, de foglalkoznak az EU politikkusokkal, és csámcsognak ezeken. Szájerról egy genti kisfiúval fenntartott kapcsolata miatt írtak - felismerhetően, de nevek nélkül. De mindenképpen sorozatos eseteknek kellett történnie, Szájer esetében, hogy a rendőrség ezt profi módon hozni tudja. A speed tabeletták Szájer hátizsákjában, hogy ő nem tudja ki tette bele - ez köznapi, fantáziamentes duma. Nem fogadják el sehol sem vádolti bizonyítékként - az ő tulajdonát képező táskában volt. Újjnyomokat fognak keresni, tanúkat. - Ez bizonyos mennyisegen túl kábítószer terjesztés, és megvan a bizonyos mennyiség. Biztos, hogy ezt sem első esetben tette Szájer, mert a Covid19 miatti tiltások megszegését, sőt, még a gay-partit is megúszhatta volna. Ezúton mondom, hogy a diplomáciai mentesség, vagy a mentelmi jog, tettenérés esetében nem érvényes. Csak emlékeztetőül mesélem el, hogy Szájer Józsefnek nem ez az első ilyen esete. Dávid Ibolya hozta haza egyszer az igazságügy miniszteri, hivatali gépkocsiján Ausztriából Szájert, mert pedofiliával vádoltak, egy bécsi kisfiúval tartott kapcsolata miatt, és szó szerint üldözte a rendőrség. (Caleta Gábor óta tudjuk, hogy Önöknél a pedofilia nem bűn.) Ha Ön ezek után, arról gondolkodna, hogy bosszúállás történt, a migráncsok, a Soros, meg a vétó miatt, akkor erre logikus felelet, hogy a fideszesek alanyai, jelentős nemzetbiztonsági kockázattal bírnak. Nyílván ezért nem esett át Orbán Viktor sem soha "C" típúsú nemzetbiztonsági átvilágításon, és vélhetően ilyesmi ügyek miatt titkosak ma is az ügynök listák. Szerintem, Ön mérhetetlenül buta cikket írt - noha persze, vannak igazságtartalmai. Nem is értem a Mandiner szerkesztősege miért közölte? Ennyire lent volnának? Nekem fájna, és nem akarnám hinni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!