Már az ellenzéki magyarok is az erős kéz védelmét követelik

2020. december 19. 09:19

A nyugati civilizáció és benne Magyarország weimarizálódása egyre félreérthetetlenebb.

2020. december 19. 09:19
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Hírklikk

„Álljon itt két elrettentő szempont azoknak, akik üdvözölték az államhatalom fellépését, a házkutatást és az előállítást Gődény Györggyel szemben.

Egyrészt: a kamupártos járványszélhámos már aznap szabadult. Valamennyi közösségi médiaplatformja üzemel, a rendőrségi akciót övező publicitás nyomán pedig még több állampolgárhoz jut el, továbbá sikerült a járványterror mártírját legyártani belőle. Ha Gődény György eddig veszélyes volt, akkor a hatósági intézkedés nyomán még sokkal veszélyesebbé vált.

Másrészt: a Gődeny György elleni eljárásra az alábbi, mélységesen balkáni gumijogszabály adott lehetőséget. »Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.« Nos, ez alapján Gődeny György nyilván eljárás alá vonható, csakhogy ez alapján bárki eljárás alá vonható, aki a hatalom bármelyik járványintézkedését megkérdőjelezi, aki rámutat a kormány alkalmatlanságára, vírusvédelmi következetlenségére vagy az egészségügyi rendszer rettenetes állapotára, s ezt nem családi körben, hanem mondjuk egy közösségi médiafelületen teszi.

A kormánynak olyan eszköz van a kezében, amellyel bárkit megfélemlíthet és elnémíthat, ahogy tavasszal számos ellenzéki kommentelővel meg is tette ezt. Különös: akkor még értette a balliberális értelmiség, hogy mi ezzel a baj. Gődény Györgyöt azonban a legtúlmozgásosabb, leghisztérikusabb ellenzéki párt, a Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio jelentette fel az elnyomó hatalom hatóságánál, őrizetbe vételekor pedig maguk és környezetük előtt liberálisként pózoló állampolgárok tömegei tapsoltak lelkesen a rendpárti gesztus láttán. Már az ellenzéki magyarok is az erős kéz védelmét követelik – a nyugati civilizáció és benne Magyarország weimarizálódása egyre félreérthetetlenebb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. december 19. 20:42
Agytúlmenéses Róbert most is adott a szarnak gyors egymás utánban két pofont, hogy azért csak úgy maradjon, ahogy volt. Nálunk weimarizálódást az össze-vissza beszélő ellenzék mutat, a kormány politikája a reális, következetes és érthető. Svájc és Svédország alapján sokkal lazább is lehetne, hisz a keménykedés se volt hatékonyabb, viszont Németországban ma már sokan "Koronadiktatúráról", gondolatrendőrségről, totális megfigyelésről, személyi szabadságjogok teljes felfüggesztéséről, "önkéntes oltás" kikényszerítéséről beszélnek és tüntetnek is miattuk folyamatosan, a vízágyút is kockáztatva.
öszödibeszéd
2020. december 19. 20:31
Na jó, tegye fel a kezét, aki látott már megfélemlítetten rettegő ellenzéki szimpatizánst! - Senki. Akkora a szájuk, mint a bécsi kapu. Mi lenne, ha nem lennének ennyire "megfélemlítve"? Hangorkán???
nempolitizálok
2020. december 19. 17:18
A többség migránsokat követel. Mondhatná kb. ilyen alapon Gyurcsány. Túltolják ezt a Gödényt.
galancza
2020. december 19. 14:42
puzsi patkány! Hozzád és elvtársaidhoz, szerelmeidhez ( timeu sabau, fegyőr, fletó, fletóné,zazri, listázó marci, szerencsi b.laca, végbélszélbetti,szarházi áki, sörös gyuri, parázna bori, körmös b. tomi, j. andrás, hontalan andris, karigeri, szarhelyi pityu, g.györgy, botoxos ildi, stb. ) képest Bayer, Bencsik, Bencsik, Gajdics, Huth, Szentesi, Kövér, OV, Kocsis, Deutsch, Tarlós, stb ( de még Szájer, Borkai is) a sajtó-szólás-gondolatszabadság, liberalizmus, demokrácia bajnokai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!