Ez színtiszta politika

2020. december 19. 14:53

Az iparűzési adó csökkentése nem válságkezelő intézkedés.

2020. december 19. 14:53
Pogátsa Zoltán
Pogátsa Zoltán
Facebook

„Értékeltem Orbán bejelentését az ATV-nek. Azt mondtam el, hogy az iparűzési adó csökkentése nem válságkezelő intézkedés. Az adócsökkentésektől még jó időszakban sem indul be a gazdaság, válság idején meg kifejezetten értelmezhetetlen, hiszen nincs kereslet, visszaesik a cégek bevétele és profitja. Ez színtiszta politika, az ellenzéki vezetésű nagyvárosok ellehetetlenítése.

Azt is elmondtam, hogy ha hinni lehet a közvélemény kutatásoknak, és tényleg csökken a Fidesz támogatottsága, akkor előbb-utóbb rákényszerül a kormányzat, hogy végre valóban válságot kezeljen, és az állásukat és jövedelmüket vesztett embereknek segítsen, ezen keresztül teremtve keresletet a helyi gazdaságnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. december 21. 16:39
Hülyeségeket mindenki tud Írni, főleg jó pénzért.
Akitlosz
2020. december 20. 19:52
"Azt is elmondtam, hogy ha hinni lehet a közvélemény kutatásoknak, és tényleg csökken a Fidesz támogatottsága, " akkor is bőven sok a 49%-os támogatottság a választás megnyeréséhez.
Akitlosz
2020. december 20. 19:51
"Az adócsökkentésektől még jó időszakban sem indul be a gazdaság," Mert már eleve be van indulva, máskülönben nem jó időszaknak hívná. "válság idején meg kifejezetten értelmezhetetlen, hiszen nincs kereslet, visszaesik a cégek bevétele és profitja. " Éppen ezért segíti a túlélést az adócsökkentés. Ha visszaesik a bevétel és a profit, már ha "csak" visszaesik, akkor mégis miből fizetnék a magas adót?
The trasher
2020. december 20. 18:14
Ha az adócsökkentés nem jó, akkor mi a buszmutyi, a Lánchídfelújítás, a főváros tartalékainak eltapsolása? Az az igazán jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!