Orbán Viktor elvesztette kormányfő jellegét

2020. november 11. 15:55

A választási törvényt módosító semjéni javaslat tulajdonképpen létrehozta az ellenzéki összefogást.

2020. november 11. 15:55
Dévényi István
Magyar Hang

„Már tegnap, a közterületi maszkviselős »bejelentéskor« kikáromkodtam magam, ami amúgy felesleges volt, inkább röhögni kellett volna, hogy mennyire bedőlt mindenki doktorminiszterelnökúrnak – még a kormánytagok is lelkesen fészbukolni kezdték a kötelező közterületi maszkviselésről szóló dörgedelmet, úgy tették helyre őket a hozzászólók a rendelet megjelentét követően. Ehe-ehe, el lehet képzelni, micsoda szervezettség van itt a háttérben.

Reggelre viszont tisztult a kép, és végre megtudtuk, hogy úgynevezett polgári úgynevezett kormányzás idején melyek a legfontosabb teendők, amennyiben halálos áldozatok ezreit szedő járvány pusztít szerte e hazában:

1. A TAO pénzek útjának alaptörvénybe iktatott elhomályosítása

2. A közpénzből feldúsított »magán« alapítványok létének kőbe vésése

3. A választási törvény ellenzékellenes továbbszigorítása(A harmadik ponthoz csak annyit, hogy az éjfél előtt egy perccel benyújtott, a választási törvényt módosító semjéni javaslat tulajdonképpen létrehozta az ellenzéki összefogást, elkerülhetetlenné téve a közös listás indulást. Hogy mi a suskus – mert az mindig van – a dologban, majd később derül ki.)

Az úgynevezett kormány azért foglalkozott a koronavírussal is kicsit, a maszkos kavarással összeomlás esetére már így előre áttolta a felelősséget a tízezer főnél nagyobb városok polgármestereire. Orbán Viktor mindezeken túl még rámorcant a fiatalokra, hadd érezzék már magukat egy kicsit szarul, ha már a vírus megkíméli őket: az úgynevezett miniszterelnök azt kérte a szülőktől, hogy beszéljenek gyermekeikkel, mondják el, hogy aki erős és fiatal, ugyan könnyen átvészelheti a koronavírust is, de megfertőzheti szüleit, nagyszüleit, ezzel veszélyeztetve őket, vagy akár pótolhatatlan veszteséget okozva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. november 12. 17:25
Van itt legalább 6 buzernyák jobbikos, aki nem szívleli, ha kedvenceiket nem magasztalják! Megjegyzem és se kedvelem őket! Patt!
puszika
2020. november 12. 11:11
Már megint sietsz ostoba firkász! Majd 2022-ben legyél résen nem most!! Homokozol mint mindig Pistám?? Ismerünk!!
bagira
2020. november 12. 04:00
Ferkó lenne kormányon a sok marha hazaáruló már a temetőben feküdne.
akiaki
2020. november 11. 22:51
maga egyre messzebb került! szinte már látni sem lehet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!