Nem Ronaldo, a fáradtság volt a Fradi legnagyobb ellenfele

2020. november 05. 11:04

A Juve világklasszis csapat, a magyar bajnok pedig huszonöt év után kapaszkodott vissza az elitmezőnybe.

2020. november 05. 11:04
Szilágyi
Magyar Nemzet

„Várható volt, hogy a Bajnokok Ligája megpróbáltatásai előbb-utóbb próbára teszik a magyar bajnokságban domináló Ferencváros erejét. Ugyan Barcelonában is a hajrában omlott össze a Fradi, csakúgy, mint a Juventus ellen, de aligha kérdéses, hogy a csoportkörben Ronaldóék ellen jöttek ki először olyan hibák, amelyek korábban nem voltak jellemzőek. Jót fog tenni a szünet a zöld-fehéreknek.

A Juventus elleni meccs felvezetőjében azt írtuk, hogy Andrea Pirlo beleszeretett a saját kísérletező kedvébe, még nincs kiforrott koncepciója arra vonatkozóan, hogy mit kezdjen a Juventus taktikájával. Ezzel szemben Szergej Rebrov maga a megtestesült hadvezér, a stratéga, és talán ez lehet a Fradi egyetlen esélye a Juventus ellen a Puskás Arénában.

Az élet, a rotáció (vagy valami egészen más, amiről mindenki sejtelmesen hallgat…) átírta a forgatókönyvet, ebből persze nem következik, hogy ha Adnan Kovačević, Aïssa Laïdouni, netán Marcel Heister játszott (utóbbi végig játszott) volna tegnap, akkor minden másképpen alakul, és nem 1-4 lesz a vége. Nem, nagy valószínűséggel a Fradi akkor is alulmarad Európa egyik sztárcsapatával szemben. Az okokra felesleges sok időt vesztegetni, a Juve világklasszis csapat, a magyar bajnok pedig huszonöt év után kapaszkodott vissza az elitmezőnybe. Ez szinte mindent megmagyaráz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2020. november 05. 16:30
Előző nap Szoboszlai miatt megnéztem a Salzburg -Bayern meccset és elég hasonló dolgokat láttam. A S. egészen a 75. percig pariban volt, 2:2-re álltak, aztán az utolsó negyed órában kifáradtak és a sokkal jobb erőben levő, jobb cseresorral rendelkező bajorok berámoltak még négy gólt. Valami hasonló történt a Fradival is, úgy 70 perc után kifáradtak és képtelenek voltak koncentrálni. A Juve keretének értéke 700 millió euro, a Fradié meg talán 25. Európai középcsapatok ellen van esélye, de a nagyok ellen csoda kellene.
rajgy
2020. november 05. 15:36
A kapusnak nem kell futkározni. Miben fáradt el a Díbusz?
rajgy
2020. november 05. 15:33
A "válogatoott" Díbusz 2 esetben is borzasztó rossz megoldást választott. Az elsőnél, ha nem tudja a labdát lekezelni bal-lábbal, akkor rúgjon bele egy nagyot! A másodiknál cselezni akart a saját 16-oson belül!!
Szuverén maffiaállam
2020. november 05. 13:22
A vizes pályán kijött a drámai mértékű technkai különbség a két csapat között. Lássuk már be mi magyarok, hogy nem focira születtünk. Kiváló nemzet vagyunk, de speciel a labdarúgásban kétballábasak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!