Engem még soha senki nem állított sorompóba

2020. november 16. 19:32

Nem kell mindig magadból kiindulni.

2020. november 16. 19:32
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Azt írja Vágvölgyi B. András az Átlátszón vezetett blogján: »Az amerikai elnökválasztással kapcsolatos bizonytalanságban érdekelt a NER, a bizonytalanság fenntartásában, a társutas értelmiségből Schiffer Andrást sikerült sorompóba állítani az amerikai választás és az amerikai kioktatási hajlam egybemosásával.« Nem kedves Vagesz, nem kell mindig magadból kiindulni. Engem még soha senki nem állított »sorompóba«. Akkor sem, ha posztoltam és akkor sem, amikor például 2003-ban az iraki háború, valamint az általad támogatott kormány szolgai felkínálkozása ellen tüntettem az amerikai követség előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. november 17. 17:16
Engem még soha senki nem állított sorompóba" engem se...
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 17. 09:07
Schiffer doktor minimum államtitkárságot vagy kutatóintézetet érdemelne. Mondjuk vezethetné a Propagandaminisztérium Gyurcsányügyi Államtitkárságát vagy az Alapjogokért Intézet Ellenzékszapulási Főosztályát.
tevevanegypupu
2020. november 17. 00:16
Vágvölgyinél kevesebb gyűlölködő alak van a balliberálisok között..
szeekely
2020. november 16. 22:18
Schiffer Andras az ellenzek egy legfigyelemremeltobb alakja. Sok baromsagot szortok raja, mert nem kormanyparti? Mar miert lenne kormanyparti? A ket szep szemeitekert, gyogyokak? Lol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!