Az Európai Tanács kussoljon!

2020. november 01. 09:48

A tagállami állam- és kormányfők testülete áll ellen a globalisták és föderalisták nemzetállamokat alávető elképzeléseinek.

2020. november 01. 09:48
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Ez a nagyon finom kiszólás attól a Sophie in ’t Veld nevű, holland liberális európai parlamenti képviselőtől hangzott el, aki arról ismerszik meg, hogy szenvedélyesen küzd az EP-ben hazánk megbüntetéséért. Normális esetben ennek az elfogadhatatlan stílusnak következményei kellene hogy legyenek, de ne feledjük el, hogy ő a fősodorhoz tartozik, tehát neki minden megengedhető.

Veld asszony a hétéves költségvetés vitájában kiakadt azon, hogy a jogállamisági követelmények bizonyos tagállami vezetők és rajtuk keresztül az Európai Tanács ellenállása miatt még mindig nem váltak jogszabállyá az unióban, így Magyarország és Lengyelország még mindig megúszhatja a pénzügyi és jogi büntetéseket. Így aztán az EP-ben zajló vitában ismét elvesztette a türelmét, és elképesztő arroganciával kijelentette, hogy az Európai Tanács, tehát a tagállamok állam- és kormányfőit tömörítő testület fogja be a száját, „shut up” a tanácsnak, tehát magyarul kussoljon a tanács. Normális esetben ez elképesztő arrogancia és pökhendiség a tanáccsal és annak tagállami vezetőivel szemben. De ne keressünk normalitást az EP-ben: ott ezt következmények nélkül megteheti egy – természetesen kizárólag baloldali vagy liberális – képviselő, főleg, ha ő éppen a nagyszerű Sophie in ’t Veld.

És amikor a hálózat, amelyik körbefonja az unió szervezeteit, eléri azt, hogy a tanácsban is többségi döntésekre térnek át, akkor már tudni fogjuk, hogy vége az általunk szeretett, de legalábbis elfogadható uniónak.

Ne érjük ezt meg! Mert akkor távoznunk kell ebből a ­sokáig szeretett és vágyott unióból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. november 02. 04:53
Sophie in 't Veld MEG HÚZZON EL A ROHATT KÚÚRVAANYJA HÓTTKÓROS-REDVES-MOCSKOS PICSÁJÁBA!!!
jánosbácsi
2020. november 01. 17:48
Fricz azonnal távozz az unióból!
Magyarok Pásztora
2020. november 01. 14:26
Ez már beszéd Tomikám. Eb ura fakó eu!
szürkeSzarvas
2020. november 01. 13:38
A Fritznek tökéletesen igaza van-amiként volt a következmények nélküli országgal a gyurcsányi strómansága,a Klein család országlása idején.. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!