Lakatos Márk: Dúró Dórának nem kéne mutogatnia az oszlopalkatát

2020. október 25. 22:51

Bármelyik közéleti szereplőt szemrebbenés nélkül rúgnák ki a munkahelyéről, ha bodyshamingelne egy négygyermekes családanyát.

2020. október 25. 22:51
Tibi atya
Tibi atya blogja

„Egész nyugodtan állíthatjuk, hogy bármelyik közéleti szereplőt szemrebbenés nélkül rúgnák ki a munkahelyéről, ha bodyshamingelne egy négygyermekes családanyát, Lakatos Márknak azonban úgy tűnik, elég fedezetet nyújt a homoszexualitása, hogy ezt megtehesse. A reggeli műsorvezető az Index hasábjain fejti ki, hogy a butikokat idéző ruhák helyett Dúró Dórát szívesebben nézné meg valami katonaszettben. Később nyíltan oszlopalkatúnak is nevezi.

Lakatos Márkról én sem először írok: korábban Marozsák Szabolcsot idéző pszichobaromságaival tűnt fel »stílustanácsadóként«, aki az ember személyisége és a ruházata összefüggéseit vizsgálja (hello, 1000 Bagdy ellen tiltakozó pszichológus!). Közös vállalkozása van azzal a Peller Mariannal is, aki korábban a gyermeke holttestével mörcsöndájszt árusító Lippai Mariannát futtatta be egy mélyinterjúval (amit aztán később, mikor kirobbantottuk a botrányt, azonnal törölt).

Ez persze csak háttérinfo, hiszen Lakatos Márk bodyshamingje nem azért érdekes, mert szélhámos, vagy mert szélhámosokkal bizniszel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2020. október 26. 12:02
Tibi annyira atya, mint amennyire Márk kompetens öltözködési tanácsadó, mint amennyire Dúró bombázó. De Dúró azért csinosnak mondható. A politikai ízlése viszont csapnivaló.
cutcopy
2020. október 26. 09:01
Ennek a csontratyinak Dórika is egy potenciális rivális, ezért ekézi..
szürkeSzarvas
2020. október 26. 07:52
Nem kellene ennyit foklalkozni a buzikkal.Sujtsa őket a dolgozó nép megvetése,ha provokálják a normálisakat.. :)
Frick László Intézet
2020. október 26. 07:12
Ez alig ócskább provokációa"mesekönyves"-nél, amit gyanútlanul szoptak be a "jobber"-ek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!