Környezetvédő ilyet nem tesz

2020. október 14. 19:56

Az úgynevezett környezetvédők mások élete és egészsége árán is megmentenék a környezetet.

2020. október 14. 19:56
Hugo Müller-Vogg
Cicero

„Meg kell menteni a környezetet – mások élete és egészsége árán is? Bizarrul hangzik, de azok az úgynevezett környezetvédők, akik jogellenesen igyekeznek megakadályozni az A 49-es szövetségi autópálya befejezését, éppen ilyen logika szerint járnak el. Egy férfi súlyos sérülésekkel került kórházba, mivel ezek a rendbontók kötelekkel leereszkedtek az A 3-as autópályáról, transzparenseket aggattak fel, és ellehetetlenítették a közlekedést. A »demonstrálók« már szombaton nekiestek a rendőröknek. Hogy nem volt több sérült vagy halott, csak a szerencsének köszönhető.

A Marburg környéki Dannenröder Forst egy kis részének letarolása az autópálya meghosszabbításához szükséges, nem fanatikus autólobbisták magánakciója. Ez egy infrastruktúra-beruházás, amit évtizedeken keresztül vizsgáltak, döntöttek el demokratikusan, és védtek meg számtalan bírósági eljárásban. Az ellenzői tudatosan ellenszegülnek a jog és a törvény betűjének. Kétségbe vonják a jogállamiságot, és kiüresítik a demokráciát. 

Ijesztő az egész folyamat egyre növekvő brutalitása. A baloldali szcénához tartozó elkövetők a rendőrök ellen intézett támadást elismerő levelükben »a disznóknak szánt utolsó figyelmeztetésként« hivatkoznak tettükre. A levél így folytatódik: »Ismerjük az útvonalaitokat, ismerjük a rutinotokat, és tudjuk, hol támadhatunk meg benneteket«. Így nem a környezetvédelmi aktivisták beszélnek, hanem az erőszakos bűnözők.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frick László Intézet
2020. október 15. 12:35
Oirópában háromféle zöld -bőlkettőt figyelhetünkmeg a sajtófelszínen: -a vadzöldeket -meg a kamu politikaiszolgálatos benettonzöldeket -pl az LMP ilyen... A valódi zöldeknek tökéletes kuss van,meg sem szólalhatnak a sajtóban. Magyarországon valódi zöld Lányi András és környezete.
teljesenertelmetlen
2020. október 15. 06:30
Mondjuk ki nyugodtan: ezek terroristák, és ez egy terrorfenyegetés. Mit csinál ilyenkor a titkosszolgálat és a terrorelhárítás?
Cserna János
2020. október 14. 21:27
A t. Szerző mintha meg lenne lepve. Vajon miért? Évek óta tudható, hogy a zöld gondolatot társadalombomlasztásra használják fel az anarchisták és a mögöttük mosolyogva vezénylő tőkések.
NagyLaci
2020. október 14. 21:00
Ilyen ez a liberális, demokrata (vagy anarchista?) Újvilág
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!