Ideje lenne, hogy Orbán gyermeki konfabulációja járvány-ügyben már a választási kampány része legyen, vagy sem?

2020. október 31. 20:36

Ha azzal áltatja a Kossuth Rádió hallgatóját, hogy „Kész zűrzavar, ami Európában uralkodik”, akkor azt hiszi megúszhatja a következményeket?

2020. október 31. 20:36
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Klubrádió

„Ideje lenne tisztázni, hogy Orbán Viktor önfeledt és gyermeki konfabulációja járvány-ügyben már a választási kampány része, vagy komolyan azt hiszi, ha azzal áltatja a Kossuth Rádió 46 kirendelt hallgatóját, hogy »Nálunk a helyzet még istenes« viszont »Kész zűrzavar, ami Európában uralkodik.« , akkor megúszhatja a következményeket? Tényleg érdekel a válasz, mert ettől függ a miniszterelnök további megnyilvánulásainak értelmezése, hiszen ha csak kampányüzemmódban fecseg, akkor legalább elképzelhető némi kapcsolata a valósággal, viszont ha elhiszi, amit mond, akkor nagy a baj, hiszen az általa felsorolt, és megítélése szerint Magyarországnál rosszabb helyzetben lévő nyugati államok többségében jobban a halálozási arányok, márpedig a kormány több ízben kijelentette, hogy ez az adat mutatja meg leginkább a védekezés sikerességét.

Az Európában uralkodó zűrzavarról pedig csak annyit, hogy a Föld nevű bolygó jelenleg a zűrzavar állapotában leledzik, éppen egy világjárvány zajlik, és minden ország megpróbál a maga módján küzdeni ellene, túljutni a nehezén, de köztük kevés látja a megoldást Vadászati világkiállításban, az egyetemi autonómia megsemmisítésében, illetve tízszeres áron vett felesleges lélegeztető gépek kiárusításában. Kétségtelen, hogy máshol is rendkívüli helyzetet eredményezett a covid-19, de ezt a rendkívüli helyzetet csak az egészen elvetemült kormányok használják fel a haverok feltőkésítésére, vagy az ellenzék felszámolására.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nembaj
2020. november 01. 19:26
Egyetértek, így látom, hallom én is. Noha jó mentális képességű, de egyre gyakrabban tetten érhető percepciós vaksága, illetve annak egyre nagyobb mértéktelensége. Ennek következménye az "ugyanabból többet" már már beteges megnyilvánulásai. Sajnálatos színvonalromlás ! Önsors rontó is egyben.
palicsi
2020. november 01. 16:06
https://www.origo.hu/itthon/20201101-rakay-philip-facebook-bejegyzes-terrortamadasok.html
Korn
2020. november 01. 15:20
Előmásztál a kövek alól? Na bújj gyorsan vissza.
cooperator
2020. november 01. 13:26
HETI HETESTŐL A KLUBRÁDIÓIG. MICSODA KARRIER!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!