Elhallgatott Októberi Meglepetés

2020. október 21. 17:53

Koncentráljunk a család fekete báránya, Hunter Biden laptopjára, vezessen minket ebben a kuszaságban!

2020. október 21. 17:53
Menyhei György
Reaktor

„Biden fiának és családjának a története kusza, még az USA-ban is nehéz követni, ezt persze elősegíti, hogy odaát altatva és konteóként van kezelve az ügy. Egy kicsit értsük meg mi is, magyarok, hiszen november 3. a mi sorsunknak sem közömbös. Koncentráljunk a család fekete báránya, Hunter Biden laptopjára, vezessen minket ebben a kuszaságban!

Az említett gép – egy MacBook – 2019 áprilisában kerül John Paul MacIsaachez javításra, de végül sosem jön érte a tulajdonosa. Itt a történet zavaros, de a lényeg, hogy a gépet John, megismerve a merevlemez tartalmát, végül az FBI-nak adta (vagy jöttek érte), viszont életbiztosításként csinált róla egy másolatot, amit Rudy Giulianinak adott. Közben van egy kínai disszidens szál is, a nyitóképen lévő fickóval, amit most ugorjuk, azért figyeljük meg a fotó háttérben settenkedő ír alkoholistát, hátha ismerős!

Giulianitól a lévő e-mailekből szivárogtatott a New York Postnak (Rupert Murdoch tulajdona) akik október 14-én közölik az első merítést, kiemelve az ukrajnai korrupciós szálat. Ez nekünk magyaroknak megnyugtató, mert ha Joe nyer, tudjuk, hogy mennyi pénzért vásárolható meg az, hogy Washington jogállamként tekintsen ránk, elfér Hunter a MOL igazgatótanácsában, és gond egy szál se!

A gépen nem csak ez volt, Giuliani belengette hogy tartogat még meglepetéseket. Na de vajon valós-e a gép? Érdemes-e foglalkozni a kiszivárgott információkkal? Vizsgáljuk meg!

Érv, ami arra utal, hogy valós: Hunter Biden ügyvédje egy nappal a sztori megjelenése előtt, október 13-án visszakövetelte a javítóból a laptopot, amit másfél éve hagyott ott. Miért kellene egy idegen laptopja Joe Biden fiának ilyen sürgősen, ha nem az övé?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2020. október 21. 20:56
Siegfried Gerlich írt egy mérlegelést Trump elmúlt négy évéről (Cato 6.). Érdekes az eredménye, 90 % az amerikaiaknak egy netto növekedést kapott ajándékba, hála az adócsökkentésnek. A szakértők által lehetetlennek tartott gazdasági növekedés: 3,4%. Hétmillió új munkahely, a munkanélküliség a néger és a latinamerikai népeknél a legalacsonyabb szinten van, amióta ez jegyezve van az amerikai történelemben. Végül egy anekdota a jelenlegi elnökről. Mikor kérdezték tőle, hogy mi, vagy ki a ,,white trash", akkor a szörnyeteg Trump ezt válaszolta: ,,Olyan emberek mint én, csak pénz nélkül."
Megtalálta
2020. október 21. 19:57
"Ez nekünk magyaroknak megnyugtató, mert ha Joe nyer, tudjuk, hogy mennyi pénzért vásárolható meg az, hogy Washington jogállamként tekintsen ránk, elfér Hunter a MOL igazgatótanácsában, és gond egy szál se!" :DD
zsanett-kúnrum
2020. október 21. 19:03
He? Az urak kurvulnak vagy sem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!