Ne értelmetlen luxusra szórják az uniós forrásokat!

2020. október 21. 16:47

A fideszes fényűzés nem áll meg az adriai jachtozásnál, az már az ország minden pontján jelen van.

2020. október 21. 16:47
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Ne értelmetlen luxusra szórják az uniós forrásokat!

A fideszes fényűzés nem áll meg az adriai jachtozásnál, az már az ország minden pontján jelen van. Most mi történt? Magyarország egyik legszegényebb és legelmaradottabb részén, a szabolcsi Biriben 35 millió forint uniós támogatást kaptak gyermektábor és ifjúsági szálláshely kialakítására, de helyette impozáns kúria nőtt ki a földből.

A luxus partihelyszín egyik megálmodója pedig a fideszes polgármester szintén fideszes önkormányzati képviselő fia – ő látható a képen bal oldalt.

Az EU-s pénzeket nem értelmetlen luxuskpalotákra kell elszórni, azokat szigorú szabályok és nyomon követés mellett azokhoz kell eljuttatnunk, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 22. 17:00
úgy vigyorogsz mintha a jachton jól megdugtak volna fideszes módra!
Julismama2
2020. október 22. 10:14
Coronita "A kivonaton feltüntetett, a bevallott nyugdíjjárulék összegére vonatkozó adatok a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 131. (2) bekezdésében előírt adatszolgáltatásából származnak. Tekintettel arra, hogy a foglalkoztatónak az általa levont járulékot az elszámolt hónapot követő hó 12. napjáig kell megfizetnie, az adóhatóság a bevallásokból az adatokat két hónap eltéréssel, havonta adja át a központi nyugdíjbiztosítási igazgatási szerv részére. Az egyéni számla adatok így folyamatosan - a havonta történő átadással - bővülnek." Szóval, ki a hülye?
voltospultos
2020. október 22. 08:12
Büszkék vagyunk rá, hogy Királyunk és Udvartartása nem mezitláb jár, mint Ghandi.
atila68
2020. október 22. 08:05
Che-Guevara Katka! Neked is napi 20.000 forintért ad tanácsot Ceglédi, hogy ilyen hülyeségeket írogass? Mit tettél ma Magyarországért? #facebookceleb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!