Meg fogjuk védeni a Hajógyári-sziget zöldjét!

2020. szeptember 22. 15:11

Gulyás Gergely azt állította, hogy a kormány le fogja állítani a Hajógyári-szigetre tervezett beruházásukat.

2020. szeptember 22. 15:11
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter azt állította, hogy a kormány le fogja állítani a Hajógyári-szigetre tervezett beruházásukat, amely 1000 fa kivágásával, a zöldfelület megcsonkolásával járna. Ezt állította, azonban a gyakorlatban a projekt előkészítése folyik tovább.

Akkor újra: a szigeten semmiféle beruházás nem járhat a zöldfelület indokolatlan pusztításával! Meg fogjuk védeni a Hajógyári-sziget zöldjét Kiss László III. kerületi polgármesterrel közösen. Most Te is tehetsz azért, hogy a természetes Duna-part és a tágas közpark megmeneküljön a beépítéstől!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. szeptember 23. 18:20
Mi lenne, ha ez a sértődékeny kamasz egyszer nem megakadályozni akarna valamit, hanem építeni? (Az aszfaltrajzot nem tekintem annak!)
linkeloe
2020. szeptember 23. 11:41
Faszkalap! Nehogy azt a zöldet is sárgára festesd!!
airmax
2020. szeptember 23. 11:08
Biztos vagyok benne, hogy a még tarlós idejében készített árvízvédelmi tervek hatástanulmányában kutakodtak, és akadtak rá valami gumicsontra, és most abból próbálnak politikai tőkét csinálni... Akkor bezzeg fontos volt az árvízvédelem amíg semmi sem történt az ő idejükban... Most csak arra jó, hogy környezetvédelmi katasztrófát vizináljanak, tömeges fa kipusztítással.... Lásd városligeti fapusztítás stb... Közben meg a kis köcsög momentumos kivágatott 22 fát a 6.-ik kerület egyik legszebb fákkal teli utcájában... És nem láttam Schollandert tiltakozni...
egripeti77
2020. szeptember 23. 10:43
Geri! Lánchíd? Taxisok és szállodások? Bármi, ami produktív és nem csak kommunikáció?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!