Lélegeztetőn tartott lélegeztetők

2020. szeptember 18. 22:31

A Fideszt és udvarát jobban érdekelte, mi megy Malmö utcáin, mint az, hogy mikor járt utoljára festő a Dél-Pesti Kórházban.

2020. szeptember 18. 22:31
Tompos Ádám
Magyar Hang

„A helyzet az, hogy a kormányban és vidékén nem értik a kritikát. A kültelki keménykedés ugyanis arról próbálja elterelni a figyelmet, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya egyszerűen nem tudja működtetni a rábízott államot és annak ellátórendszereit. Pedig lett volna a megismerésére több mint tíz éve: persze ne csodálkozzunk, hogy így alakult, mikor ennek az időnek a fele elment azzal, hogy a Fideszt és udvarát jobban érdekelte, mi megy Malmö utcáin, mint az, hogy mikor járt utoljára festő a Dél-Pesti Kórházban.

Ahogy nem számít hatékony vírusellenes intézkedésnek gyanúsan sok közpénzzel megdobni a sok fürkészt meg portyászt, hogy hozzanak haza valamit, ami egy kicsit is hasonlít egy lélegeztetőgépre, úgy az sem segít a covid ellen, ha építünk valami hatalmasat, ami véletlenül nem stadion, és jó hangosan azt kiabáljuk róla, hogy ennek a létesítménynek köze van az egészségügyhöz. A milliárdos nagyságrendű összeg is azt üzeni, hogy ezúttal sem a megfertőzöttek megsegítése a cél. Itt alighanem már megint a jövőbeni kivitelező, vagyis a gazdasági holdudvar lélegeztetőgépre rakásáról van szó. Az pedig ne tévesszen meg senkit, hogy ezúttal a »megöntözött öntöző« mintájára létrehozta a NER a lélegeztetőn tartott lélegeztetőket. Fogunk mi még ennél cifrább és sajnos cudarabb dolgokat is látni az elkövetkezendőkben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2020. szeptember 20. 15:55
Sokadik ostoba gyalázkodás. Lapozzunk feleim.
puszika
2020. szeptember 20. 11:22
Kisfiam! Ha ki akarod festetni a lakásod az önkormányzatot kéred fel,nem saját magad? Na ugye . Ne legyél ostoba!! A kórház , ha festeni kell INTÉZZE!! Ebbe minden beletartozik!!!
Libraman
2020. szeptember 19. 16:36
Seggfej Simicska árva!
Gyéressy Károly
2020. szeptember 19. 15:19
Ez a Tompos egy sértett simicska firkász, kevéske képességgel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!